Balaton Televízió – A balatoni élmény portál!

2024. április 21., vasárnap

Újra jön a Harlem Globetrotters!

Jövő márciusban ismét Magyarországra érkezik a Harlem Globetrotters, a világ leghíresebb kosárlabda-showcsapata.

A szervezők csütörtöki tájékoztatása szerint a Harlem a 2024-es világkörüli turnéjának keretében március 5-én a Veszprém Arénában, március 6-án pedig Budapesten az MVM Dome-ban szerepel. A két mérkőzés előtt, kiegészítő jeggyel személyesen lehet találkozni a csoport játékosaival, akik megmutatnak néhány trükköt, együtt lehet velük kosárra dobni, de adnak autogramot és fényképeket is lehet velük készíteni.
Az 1926-ban alapított, világhírű Harlem Globetrotters küldetése a mai napig a kosárlabdázás népszerűsítése, valamint az interaktív szórakoztatás. A csoport fennállása óta hat kontinensen, több mint 124 országában tartott már bemutatót. Kétszer nyerte el a Cynopsis Sports Media Awards díjat, legutóbb EmmyR-díjra jelölték az NBC “Harlem Globetrotters: Play it Forward” című sorozatáért, és a csapat tagja a kosárlabda Hírességek Csarnokának.

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Felül kell vizsgálni a nádgazdálkodást

Az OVF tájékoztatása szerint a Balatont kezelő Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság költségvetésében a korábbi évekhez hasonlóan, bruttó 3 millió forintot tudtak elkülöníteni nádaratásra, amit pályázat útján vállalkozókkal

tovább olvasom »

Szólj hozzá!