Újra edzésben a füredi teniszező

Nem súlyos a sérülése a női tenisz-világranglista 85. helyén álló Gálfi Dalmának, aki új edzővel folytatja a szezont.

A 24 éves játékos négy vereséggel kezdte az idényt, majd a múlt héten, Linzben a selejtezőből négy győzelemmel a negyeddöntőig jutott, melyet combproblémák miatt feladott.
“Izomnyúlást mutatott ki az MRI, tehát nem húzódott meg a jobb combközelítőm. Ez nem súlyos, de oda kell figyelni rá, már elkezdtem teniszezni, kondizni, még azért óvatosan csináljuk a dolgokat, rengeteg gyógytorna és prevenciós feladat vár rám” – nyilatkozta a szövetség honlapján, hozzátéve, a következő versenye a texasi Austinban lesz másfél hét múlva.
Az MTK Budapest teniszezője ausztriai meneteléséről elmondta, az a legfontosabb, hogy elindult a jó úton, és meccsről meccsre épült az önbizalma, így összeállt mellé a játék is. Ezután rátért a stábjában történt változásokra.
“Bukta Ágival véget ért a közös munkánk, mostantól csak Jancsó Miklós és Nagy Zoltán irányítja az edzéseimet. Ami a terveket illeti, a legfontosabb, hogy egészséges tudjak maradni az év nagy részében, és akkor meg tudom tartani a stabil helyemet a top 100-ban, de talán a top 50-re is lehet esély” – fűzte hozzá a balatonfüredi játékos.

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Hamvas Bélára emlékeznek

A pénteken és szombaton zajló, a Hamvas Béla Asztaltársaság által szervezett rendezvény küldetése Hamvas Béla szellemiségének felidézése és értelmezése. A rendezvénysorozat a hagyományos “ráolvasással” kezdődik:

tovább olvasom »

Szólj hozzá!

300x250

Kövess minket Facebookon!

300x250

Kiemelt videó

300x250