Köszönet a támogatásért - Balaton Televízió hírportál

Köszönet a támogatásért

Badacsonytördemic újév köszöntőjén eredmények és feladatok soráról beszélt a polgármester, Horváth Zoltán.

– Immár harmadszor köszöntünk mindenkit újév alkalmából, hogy ez alkalommal köszönetet mondjunk a a civil szervezeteknek, vállalkozóknak, szomszédos települések képviselőinek az év során végzett munkáért.  Egy település másként nem működhet sikeresen, csak ha jó kapcsolatokat ápol partnereivel, köszönöm ezt mindenkinek – mondta a faluházban rendezett újév köszöntőn Horváth Zoltán.

A tavalyi évre visszatekintve hozzátette, hogy befejeződött a 71-es utat megközelítő járda kivitelezése és a Szent István utcai járda tovább építése. Az Iskola utcai árok burkolása is a végére ért.

Több ledes utcai lámpával gazdagodott a település közvilágítása, elkészült a strand vizesblokkja, kabinsora.

A tavalyi évi forgalom rekordot döntött a fürdőben, hárommillió forinttal több volt a bevétel az előző évinél. Elkészült a strandon a Balatonon egyedülálló vízitúra tanösvény, valószínűleg a létesítménynek ugyancsak köszönhető a strand szép tavalyi teljesítése.

Több hegyi út megújult részben pályázati forrásból. Elkészült a Rodostó út felső része, az Újhegyi út egy része és az Orgona utca több szakasza. A polgármester beszélt az áthúzódó feladatokról és az idei évi tervekről is, majd minden vendéggel koccintott az új év alkalmából.