Vázsonyi malompiknik

Nagyvázsonyi Vízimalom

A program részletei:

Az Országos Kéktúra útvonalán, egy keresztúton fekszik a vázsonyi Csörgő vízimalom: a nagyvázsonyi vár, a pálos kolostor, Veszprém és a Kab-hegy felé vezető utak találkozásánál. Ezt a helyszínt tölti meg élettel a Vázsonyi Malompiknik programsorozata, negyedik alkalommal augusztus 25-27. között.

A Facebookon ezt írják a szervezők: “Aki eddig nem járt nálunk, az igyekezzen betérni, mert a sorban utána már csak egy pikniknek ad otthont az évad. Szokás szerint beterveztünk lemezpörgetést, jazz koncertet, gyerekeknek programokat, mély beszélgetéseket, lehetséges megfejtéseket és közös reggelizést, ebédelést és vacsorázást.

Bindics Gábor és csapata egyenesen Pozsonyból érkezik a malomba, hogy vezényletével mélyen szemügyre vegyük a körülöttünk és bennünk oly gyorsan változó világot, amit aztán ki is beszélhetünk. Egyelőre nem találtunk ki jobb nevet, a tematikus vacsoráknak, mint a ‘Malomestek a nagy asztalnál’. Mikor e szöveg íródik, az év 7. hónapjának utolsó napján délután még éppen kontemplálunk a lehetséges témákon, de funkció-átalakításos ingatlanfejlesztés, a terület kódját tartalmazó borászkodás, non-profit jövőkutatás biztosan terítékre kerül. Természetesen a súlyos fogalmak kellő könnyedséggel társulnak majd az asztalnál.
Szombaton napközben palacsintasütő rekordfelállítás után, este a Baló Project ad koncertet.”

Nagyvázsony

725x90

További programok

300x250