Tűztánc és dob

Balatongyörök

A program részletei:

Nyári napfordulós szertartásra várnak Balatongyörökön június 26-án 19.30-tól.
A Napforduló pontos időpontja 06.21.-re esik, de energetikailag ez egy hosszabb folyamat, melynek hatása még a hétvége folyamán is érzékelhető.
Az ez évi Fényünnep energetikája azért különleges mert nem csak a szokásos évi Napfordulót ünnepeljük – ami mindig emlékeztet arra, hogy kik is vagyunk – hanem egy nagyon aktuális kozmikus tudati ugrást is egyben, amely egy magasabb tudatossági szint elérését teszi lehetővé. Amiért minden Lélek részt vesz ezen bolygón az Életben. A tudati dimenzió ugrás lehetősége eljött, az anyagból a szellemi síkra. Belépés a Kristálytudatba, az 5.D Életminőségbe.
2022 a Víz, a Hold, a Nők, a STABILITÁS, HAT-ÉKONYSÁG ÉS SZELLEMI HAT-ALOM ÉVE, EGY TEREMTŐ TENGELY, CSATORNA. A TISZTA SZÁNDÉKÚ EGY-ÉNES SZÍNVONALÚ TEREMTÉS IDŐSZAKA. Ez az együttállás olyan páratlan, hatványozott erővel bír, amit érdemes kihasználni minden változni vágyó embernek!
Elterjedt szokás Napfordulók alkalmával a szertüzek gyújtása, melyek erejével és fényével a Napot tápláljuk éltető erővel, a sötétséggel szemben.
Tűz nélkül nincsen élet. A házi tűzhely, minden otthon középpontja, lelke volt egykoron. A ház tüze folyamatosan égett, melynek táplálása a nő feladata volt. Őseink évente csak egyszer hagyták kialudni ezt a tüzet, a Téli Napforduló estéjén, a legsötétebb éjszakán. A tűz szentség, egyaránt tiszteljük, és féljük. Ahogyan képes életet adni, úgy képes azt elvenni is. A földi tűz analóg az égi tűzzel, vagyis a Nap mása, a Napot pedig, mint Istent tisztelték az ősi kultúrákban.
A Tűzszertartás során kapcsolódunk a tűzzel, a fénnyel, a földi Nap erejével, élesztjük magunkban ezt a minőséget. A tűz lángja, lelkünk lángjához hasonlatosan lobog, ami az isteni szikra bennünk.
A szertartást a férfi (Marco) és női (Arikán) együttműködés, egyenrangúság, és egység jegyében közösen tartják. Ennek az évnek az energetikájában kiemelten fontosak ezek, az egyenrangú társteremtői kapcsolódások.
Ha van dobod vagy csörgőd, vidd magaddal azokat!
És  pokrócot, vizet, felajánlást a tűznek (gyógynövény, gyümölcs, virág). Vigyél  magaddal étel felajánlást (pogácsa / gyömölcs / magvak), amit zárásként együtt elfogyaszt mindenki!

725x90

További programok

Éjszakai bortúra, borkóstoló, borverseny egy helyen
300x250