Tapolcai jótékonysági futás

Malom-tó

A program részletei:

Mert futni jó!
Mert adni jó!!!
Mert futva segíteni… a legjobb!
Kedves Futó-, Segítőtársak!
2014-ben került megrendezésre az I. Tapolcai Jótékonysági Futás, melynek célja az volt, hogy futva segítsünk, és szebbé tegyük mások Karácsonyát is.
Örömmel jelenthetjük ki, hogy a résztvevők, a jótékony sporttársak létszáma minden évben egyre nőtt. Idén már kilencedik alkalommal fogunk majd össze, húzunk futócipőt, s trappolunk akár esőben, szélben, talán hóban, hogy a nehezebb helyzetben élő társaink Karácsonyfája alá is kerüljön meglepetés. Hiszen ami nekünk “apróság”, az másnak egy boldogabb Karácsony!
A futás időpontja 2023. december 9. szombat.
Rajt időpontok:
Gyermek futam:
10:45-kor
Felnőtt futam:
11:00 órakor
A futás helyszíne a már jól ismert, kb. 1200 méteres kör Tapolcán, a Malom-tó és környékén, melyből mindenki annyit teljesít, amennyit szeretne. Aki pedig csak segíteni kíván, azok helyet is lesznek vállalkozó szellemű futók. 🙂
A fiatalabb, ám lelkes segítőinknek egy rövidebb táv, kb. 500 m teljesítésére is adtunk lehetőséget, melyet idén is biztosítunk. A rendezvény a gyermek-futammal veszi kezdetét. A gyermekeknek idén is egy kis meglepetéssel készülünk. 🙂
Ezt követően rajtolnak a kb. 1200 méteres körön induló futók.
Ebben az évben tartós élelmiszert, tisztálkodó szereket, illatszereket, mosószereket gyűjtenénk, ezzel tudtok segíteni, amivel szebbé tehetjük rászoruló embertársaink Karácsonyát. Az adományokat a regisztrációnál lehet majd leadni. Az összegyűlt adományokat idén is a Tapolcai Szociális és Egészségügyi Alapellátási Intézet Család és Gyermekjóléti Központ segítségével juttatjuk el a rászorulókhoz, akik pontosan ismerik a rászorulok helyzetét és tudják melyik családnak mire van szüksége.
A rendezvény központban, mint az előző években is, kihelyezünk egy gyűjtő dobozt, a felajánlásokat oda lehet majd behelyezni!
Ezzel az itt befolyt támogatással idén is egy kiválasztott rászorulót segítünk, részleteket kicsit később!
Előnevezés a rendezvényünkre itt az esemény oldalán a “jegyek” menü pont alatt lehet!
Az előnevezettek számára névre szóló rajtszámot biztosítunk.
Nevezési díj nincs, ezért szépen megkérünk mindenkit megfontoltan nevezzen, hiszen mi készülünk, rajtszámmal. emlék (befutó) éremmel, meleg étellel!
Ha mégsem jössz el az nekünk felesleges kiadás, munka!
Köszönjük szépen a megértéseteket!
Az előnevezéseket 2023. november 28-ig tudjuk elfogadni. Utána már csak a helyszínen lesz lehetőség nevezésre, de ebben az esetben névre szóló rajtszámot sajnos nem tudunk biztosítani.
Információ: focike57@gmail.com
Természetesen mi a Tapolcai Trappolók is szeretnénk valamit adni a lelkes támogatóknak, így a rendezvény ideje alatt, zsíros kenyérrel és forró teával kedveskedünk, 12 órától pedig mindenki vendégünk egy finom, forró gulyás levesre, a Tó part Bisztró konyhájából!
Szeretettel váruk Mindenkit rendezvényünkön, segítsünk együtt 2023-ban is!
Futva segítsünk!

Tapolca

725x90

További programok

300x250