Sziporkázó őszi hétvége a Balaton partján!

Szigliget

A program részletei:

📅 Dátum: 2023. október 21. (szombat) 11:00 – október 22. (vasárnap) 20:00

📍 Helyszín: Szigliget, a Balaton gyöngyszeme

🍽️ Gasztronómiai Mekkája: Induljon el egy ízletes kulináris utazásra, ahol a friss és zamatos süllő lesz a főszereplő! A helyi séfek és éttermek elképesztő ételekkel készülnek, hogy az ízlelőbimbói táncra perdüljenek. Próbálja ki a hagyományos halászlét vagy az újraértelmezett süllőszendvicseket. A bor kedvelőinek sem kell csüggedniük, hiszen a balatoni borvidék remekei is az Önök rendelkezésére állnak.

🎶 Kulturális Élmények: A fesztivál területén számos kulturális program várja Önöket. Zenekarok és előadók koncertjei, néptáncbemutatók és vásár teszi emlékezetessé az estéket. Fedezze fel a Szigligeti Vár történelmi emlékeit és sétáljon végig a hangulatos váron!

🌅 Természeti Szépségek: A Balaton ősszel is lenyűgöző! Ne hagyja ki a lehetőséget egy romantikus sétára a tóparton vagy egy kellemes kerékpártúrára a környező hegyekben. A festői táj és a friss őszi levegő garantáltan feltölti energiával!

👨‍👩‍👧‍👦 Családbarát Programok: A fesztivál kicsiknek és nagyoknak egyaránt tartogat izgalmas pillanatokat. Gyerekeknek játszóház, arcfestés és kézműves foglalkozások, míg a felnőtteknek kóstolók várják a látogatókat.

Belépés ingyenes, így hozza el családját, barátait és készüljön fel egy sziporkázó őszi hétvégére a Balaton partján! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy gasztronómiai és kulturális élményekben gazdagodjon.

Szigliget

725x90

További programok

300x250