Szemesi Muzsikáló Manó Matiné

Zamat Fagyizó

A program részletei:

A Balatonszemesi Baráti Kör, a Balatonszemesi Turisztikai Egyesület, Balatonszemes Önkormányzata – és még sokan mások – szuper programokkal várják a szemesi, az őszödi és a környéken nyaraló gyerekeket június 5-én.
A kisebbeket Endrődi Ági zenés Muzsikáló Manó Matiné gyerekműsora, tűzoltóautó bemutató, lufieregetés szórakoztatja a Zamat Fagyizó teraszán szombaton, 10 óra 30 perctől.
Muzsikáló Manó Kincsvadászat nagyobbaknak
Kövesd a Muzsikáló Manók útját, fejtsd meg a rejtvényeket, ismerd meg Balatonszemes utcáit és élvezd támogatóink vendégszeretetét! Gyűjtsd össze az összes helyszínt, mert ha szerencsés vagy, a játék végén nyeremények várnak rád!
A program 8-14 éveseknek ajánljuk, akár családostól, gyalog vagy kerékpárral.
Köves/s/ Szemes kavicsvadászat felnőtteknek
Világszerte működik egy mozgalom, amit szeretnének Balatonszemesre is elhozni. A játék lényege a váratlan öröm átélése, és annak továbbadása másoknak úgy, hogy hétköznapi kavicsokat öltöztetünk színes „ruhába”, majd elrejtjük őket a település különböző szegleteibe. A kezdeményezést a balatonszemesi civilek 30 darab szépre festett kővel indítják el. A feladat nagyon egyszerű: megtalálni, örülni, posztolni, újra szabadon bocsátani!
A játékban bárki részt vehet, aki nyitott szemmel járja Balatonszemes partját, utcáit, hisz bárhol megpillanthat egy meglepetést.
Ha rátalálsz, kérjük készíts egy képet és töltsd fel azt a Köves/s/ Szemes Facebook oldalra.

Balatonszemes, Zamat Fagyizó, Kikötő utca, Magyarország

725x90

További programok

Június 17-én kezdődik a már-már hagyományosnak mondható fesztivál. 
Óriáskivetítőn nézhetők az Eb-meccsek a balatonalmádi Wesselényi strand mellett. 
Folytatódik a 2021-es Dunántúli Szlalom Kupa (DSZK) autósoknak kiírt versenysorozata.
A jó hangulat garantált, ha a magyar válogatott szerepléséről van szó
300x250

Iratkozz fel a Balaton legfrissebb híreiért

Adataid megadásával önkéntesen elfogadod, hogy a Triál Média Kft. részedre heti rendszerességgel hírlevelet küldjön, továbbá elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

© 2021 Balaton Televízió – Minden jog fenntartva!