Pünkösdi programkavalkád

Helikon Kastélymúzeum

A program részletei:

Az előttünk álló hétvégén számos programmal várja a keszthelyi Helikon Kastélymúzeum az érdeklődőket.

Az események sora június 4-én veszi kezdetét: 11 órakor nyit a pünkösdi virágvásár a Pálmaházban, ugyanebben az időben indulnak a szakmai vezetések, bemutatók, 21 órától esti sétát tartanak szakmai vezetéssel.

Június 5-én, vasárnap megnyitja kapuit a kastély északi szárnya, ismét látogatható lesz a Velencei tükörterem, a báltermek és a lakosztályok is.

A parkban népi játékokkal várják a gyerekeket, de lesz még kincskereső, hennafestés, lovasbemutatók, pónilovaglás, matiné koncert és továbbra is tart még a virágvásár is.

Június 6-án, pünkösd hétfőn a vasárnapi programok megismétlődnek, valamint szabadtéri edzést tartanak Varga András személyi edzővel, lesz még arcfestés és lufibohóc. A gyerekek mellett a felnőttekre is gondolva, 14 órakor kezdődik a Bízni és égni című irodalmi műsor, majd családi meseóra lesz szintén 14 órától. Az esemény 17 órakor egy nagyszabású erkélykoncerttel zárul, ahol fellép Kardos Eszter szoprán, Nagy Katinka szoprán, Németh Bálint tenor, Horváth Szilárd tenor énekesek.

Keszthely, keszthelyi Festetics-kastély, Kastély utca, Magyarország

725x90

További programok

Több koncert is vár a nyáron a jazz jegyében
Több kikötőben is felveszi a bulizni vágyókat a bulihajó
Majka és Curtis mindig félelmetes hangulatot varázsol, most is erre számíthatunk
300x250