Pünkösdi fesztivál Siófokon

Fő tér

A program részletei:

Négy napos programkavalkáddal készülnek Siófokon a hosszú hétvége alkalmából.

Június 3-án, pénteken gasztroshowval kezdődnek az események, majd a Teátrum kávézóban Peller Károly és Csere László művészek beszélgetnek. Este 19 órától a The Freakend ad koncertet.

Június 4-én, szombaton 10 órakor Zákonyi Ferenc emléktábla koszorúzásával indul a nap, majd a Millenáris parkban adják át az idei Kálmán Imre díjakat. Ezt követően a Pro Turismo díjak találnak gazdára. Csuti Csaba és Nyári László magyar nóta koncertje zárja a délelőttöt.

Az X-Press TSE táncműsora 11.30 órakor kezdődik, aztán a Diótörő Balett Egyesület lép fel, aztán a Hapiness TSE táncbemutatója következik. Meszes Tímea drámapedagógus gyerekeknek tart foglalkozást, aztán 17 órától Kovácsovics Fruzsina gyerekkoncertje következik. Gallusz Niki a Club54 együttessel ad Mamma Mia showt 18.30-tól. Este 21 órától a The Biebers koncertezik.

Június 5-én, vasárnap is számos program közül válogathatunk. Farkasházi Réka és a Tintanyúl gyerekkoncertjével indul a nap 10 órától, majd 11.30-tól a Siófoki Férfi Dalkör lép fel. A Freestyle Dance Factory  12.30-tól lép színpadra. Meszes Tímea drámapedagógus és a Harmony Dance TSE következik a sorban, aztán az Airforce tánciskola műsora következik. Buborék Berci 17 órától adja elő a kedvenc dalait, Ungár Anikó bűvész pedig 18.30 órától kápráztatja el a közönséget, 20.30 órától a Karthago koncertje zárja a napot.

Június 6-án, hétfőn a Kobold gyerekzenekar 10 órától várja a kicsiket, aztán a Senior Asszonyok kórusa ad műsort. Lesz még táncshow és Meszes Tímea mesés foglalkozása következik. A Lóca együttes zenés műsora 15 órakor indul, a napot pedig Hevesi Tamás és barátai koncertje zárja.

Siófok, Fő tér

725x90

További programok

300x250