Minigolf verseny Balatongyörökön

Minigolf, Balatongyörök

A program részletei:

Az ország legnépszerűbb versenye

Profik és amatőrök, de akár teljesen kezdők is kipróbálhatják magukat a XXIV. Balaton Kupán, az ország legnépszerűbb minigolf versenyén, amely a hónap utolsó napján veszi kezdetét.

Az idén immáron huszonnegyedik alkalommal szervezik meg a Balaton Kupa minigolf viadalt július 31. és augusztus 2. között.

Papp Máté, a seregszemle főszervezője lapunknak elmondta, a megméretésre az ország minden szegletéből várják a játékosokat, legyen szó igazolt profi, amatőr, vagy hobbista, netán teljesen kezdő golfosról. A verseny népszerűségét mutatja, hogy az elmúlt években rendszeresen neveztek és indultak játékosok Ausztriából, Romániából és Németországból is.

A vetélkedés július 31-én éjszaka az ingyenes gyakorlási lehetőséggel indul, majd 22 órától rendezik meg a MáLék éjszakai versenyt, ahová elsősorban a hobbistákat, a kezdőket, a teljesen amatőr sportolókat várják.

Augusztus 1-én, 9 órától az ifjúsági, 10 órától a felnőtt egyéni kategóriákban mérik össze tudásukat a jelentkezők.

Augusztus 2-án a páros versennyel zárul a program, amelyet 10 órától követhetnek az érdeklődők.

Kinél érdeklődhettek és nevezhettek?

Papp Máté

Minigolf Balatongyörök, Böngyér u. 1.
Tel.: 06-30/4107-006
Pappné Beke Judit
Tel.: 06-30/3830-998

Balatongyörök, Böngyér u. 1.

725x90

További programok

300x250

Iratkozz fel a Balaton legfrissebb híreiért

Adataid megadásával önkéntesen elfogadod, hogy a Triál Média Kft. részedre heti rendszerességgel hírlevelet küldjön, továbbá elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

© 2020 Balaton Televízió – Minden jog fenntartva!