Gyere a Gasztrohegyre!

Badacsonytomaj

A program részletei:

GASZTROHEGY – VADAK A HEGYEN
Február 19-20-án megint vár mindenkit a gasztrohegy.
Az egyik kedvenc hétvégi program a turisták körében a gasztrohegy annak témái közül is a vad, mert ez az alapanyag rengeteg izgalmas lehetőséget tartogat.
A Vánkosban vaddisznópörköltet készítenek házi rókagombás nudlival, a vegáknak a rókagombás házi nudlit kínálják, ami természetesen isteni lett.
• Hableány: Szarvas bolognai – Fácánmell • zöldalma • zeller
• Bonvino Borbár: Lám a Láma
• Pláne Badacsony borterasz – Vaddisznó ragu, tagliatelle
• Laposa Borterasz: Szarvas carpaccio, tárkonyos citromos hab, friss zöldség – Szarvasgerinc, pisztácia kruszta, gesztenyés zeller püré, cseresznyés pecsenyelé
• Istvándy Birtok és Borműhely: Őzcurry chapati
• Borbarátok Étterem: Lassan sütött vaddisznópofa, karamellizált hagyma, zöldséges tabuleh, mustármag
• Vánkos: Vaddisznó pörkölt rókagombás házi nudli, vegetáriánus: rókagombás házi nudli
• Tölgyes Kúria: Vadkacsa rilettes – Vaddisznó tarja
• Kisfaludy-ház Étterem: Vörösboros szarvasnyak szaftjával, kakukkfüves szarvasgombás burgonyafánkkal, ropogós zöldségekkel
• Tilia Borvendéglő: Fácán húsleves, húsos batyu – Vaddisznó szűz, magvas-mogyorós nudli , borsóvariáció, szarvasgombás pecsenyelé.
Mi már kóstoltuk!

725x90

További programok

Klasszikus mesejáték Siófokon
Ingyenes koncerttel várnak Siófokon
Fusd körbe a Balatont, Te is!
A klasszikus musical most Füreden
Fedezd fel a szigligeti vár titkait!
Nyolcadszor hívják a szerelmeseket futni
Hódítsd meg a tihanyi csúcsokat!
Festészet, zene és borkultúra találkozása
300x250