Félmaraton Szigligeten

Szigliget, strand

A program részletei:

Ötödik alkalommal szerveznek Szigligeten félmaratont szeptember 12-én, szombaton. Az eseményre azonban nemcsak azokat várják, akik 21 kilométert szeretnének futni, hanem azokat is, akik rövidebb távokon szeretnék kipróbálni magukat.

A kezdők és újrakezdők kedvéért szervezik meg a 3 kilométeres futamot, valamivel hosszabb szakasz lesz a 6 kilométeres futam, és 9 kilométerre is nevezhetünk még.

A 21 kilométert pedig teljesíthetjük egyedül, párban, vagy trióban is.

Gondolván a gyerekes résztvevőkre, a kicsiknek 400 méteres futamot tartanak.

A Mapei Szigliget Félmaraton szervezői az idén is bizonyítják, hogy nemcsak a családbarát, hanem a környezet tudatos gondolkodást is szem előtt tartják. A frissítő pontoknál elhasznált poharakat szelektíven gyűjtik, ráadásul az idén minden résztvevőt arra kérnek, használt zacskóit vigye el a versenyre, mert a rajt- és befutó csomagokat ezekben adják majd át. Ezen túl a rendezvényen kupakokat is gyűjtenek jótékony célra, s az integrál nevezéssel a Végtaghiányos Gyermekekért Alapítványt támogathatjuk.

A futáson túl rengeteg kiállító, a büfék, a játszóház, az arcfestő, a lufihajtogató, a fotóbox, a pecsétkészítő workshop kínál remek kikapcsolódási lehetőséget.

Szigliget, Szigliget Strandfürdő, Magyarország

725x90

További programok

300x250

Iratkozz fel a Balaton legfrissebb híreiért

Adataid megadásával önkéntesen elfogadod, hogy a Triál Média Kft. részedre heti rendszerességgel hírlevelet küldjön, továbbá elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

© 2020 Balaton Televízió – Minden jog fenntartva!