Beatfesztivál Balatonalmádiban

Balatonalmádi Wesselényi strand

A program részletei:

Balatonalmádiban szenzációs programot tartanak június végén, amelyet a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa évad támogatásával valósul meg.

Vakáció- és nyárindító fesztiválként Balatonalmádiban keltik életre a fesztivál-forgatagot, 2023 júniusában Balatonalmádi legnagyobb parkját töltik meg színes programokkal. A B.E.A.T. Fesztivállal a nyáresti koncerteken túl, a kreatív és underground kultúrából kinövő művészeti ágakat és az ezekhez kapcsolódó mozgásformákat emelik elérhető közösségi élménnyé – hazai és nemzetközi közönség számára.

Lehetőséget biztosítanak kevésbé ismert urban művészetek kipróbálására, előtérbe helyezve a street art és graffiti, a street dance, a slam poetry és az extrém sportok világát. Céljuk, hogy a közönségen túl, a művészek és alkotók is sajátjuknak érezzék a rendezvényt, teret adva a kevésbé tapasztalt alkotóknak.

A B.E.A.T. Fesztivállal kortalanná tesszük az underground világot és egy toleráns, befogadó és színes közösségi eseményt alkotunk és felhelyezzük Balatonalmádit a fesztiváltérképre!

Mottónk: “Csak a világot szeretném szebbé tenni. Ha nem tetszik, átfestheted.” (Banksy)

A részletes programot itt találod!

Balatonalmádi

725x90

További programok

300x250