Antal Emese kifejtette: a hideg beköszöntével sem indokolja semmi az elhízást, az őszi-téli táplálkozásban is a mennyiség helyett a minőségre kell törekedni. Az idénygyümölcsök és friss zöldségek időszaka a végéhez ért, ezért ügyelni kell a vitaminok, az ásványi anyagok, folyadékok és fehérjék bevitelére kiegyensúlyozott táplálkozással – tette hozzá.
A szakértő elmondta: a vitaminhiányt sokan a kevés C vitaminnal azonosítják, holott a zsírban oldódó vitaminokról sem szabad megfeledkezni, hiszen a fáradtság és a gyengeség érzését sokszor ez okozza. Az egészséges életmód ráadásul nem csupán a kiegyensúlyozott táplálkozáson múlik, ki kell egészülnie rendszeres testmozgással és elegendő pihenéssel is – hangsúlyozta Antal Emese.

Szakirányú továbbképzések: a NAV kiszűri a szochokedvezménnyel trükközőket
Az állam a szociális hozzájárulási adó (szocho) kedvezményével támogatja azokat a vállalkozásokat, amelyek a lehetséges jövőbeli és jelenlegi munkavállalóik képzésébe invesztálva szakirányú oktatást, illetve duális




