Újra vásár volt Kapolcson!

Kapolcson két év után újra a régi vásárok hangulatát idéző napot rendeztek nagy érdeklődés mellett. Az önkormányzat és a Kapolcsi Kulturális és Természetvédelmi Egylet most a kenyeret helyezte az esemény középpontjába.

A vendégeket élő baromi kínálat, mezőgazdasági és kerti gépek sora, várta, portékáit kínálta fafaragó, pálinka főző, szőnyegszövő, több ékszer- és ajándék készítő, keramikus, papírfonó, sajt készítő, szappanfőző, bőrdíszműves, méhész, füstölt hal és a dísznövény árus, az egylet pedig könyveket, lekvárokat árult és többen harapni valóval, italokkal kínálták a vásárba érkezőket. Volt kenyérsütés, csűrdöngölő játszótér, pónilovaglás, bábszínház, falmászás. Ismeretterjesztő előadásokat, szakmai bemutatók tartottak a kenyérsütésről, kovászolásról, és a település központjában a falumalom is kinyitott. A még jobb hangulatról gondoskodva fellépett a Tördemic Néptáncegyüttes, a veszprémi Esztám Band, a monostorapáti asszonykórus, a Tapolcai ifjúsági Fúvószenekar.

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Kézilabdás Mikulás

Mivel az igazi Mikulás rendkívül elfoglalt, ezért három küldött adta át ajándékait. A kicsik kitörő örömmel fogadták a nagyszakállú követeit, a három magyar válogatott kézist:

tovább olvasom »

Egy cipősdoboznyi szeretet

A Balatonboglári Evangélikus Egyházközösség Balatonboglár várossal együttműködve ismét meghirdeti a “Cipősdoboz” akciót, amellyel a településen élő hátrányos helyzetű családoknak szeretne segítséget nyújtani. A cipősdobozba minden

tovább olvasom »

Szólj hozzá!

300x250

Kövess minket Facebookon!

300x250

Kiemelt videó

300x250

Iratkozz fel a Balaton legfrissebb híreiért

Adataid megadásával önkéntesen elfogadod, hogy a Triál Média Kft. részedre heti rendszerességgel hírlevelet küldjön, továbbá elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

© 2021 Balaton Televízió – Minden jog fenntartva!