Újra vásár volt Kapolcson!

Kapolcson két év után újra a régi vásárok hangulatát idéző napot rendeztek nagy érdeklődés mellett. Az önkormányzat és a Kapolcsi Kulturális és Természetvédelmi Egylet most a kenyeret helyezte az esemény középpontjába.

A vendégeket élő baromi kínálat, mezőgazdasági és kerti gépek sora, várta, portékáit kínálta fafaragó, pálinka főző, szőnyegszövő, több ékszer- és ajándék készítő, keramikus, papírfonó, sajt készítő, szappanfőző, bőrdíszműves, méhész, füstölt hal és a dísznövény árus, az egylet pedig könyveket, lekvárokat árult és többen harapni valóval, italokkal kínálták a vásárba érkezőket. Volt kenyérsütés, csűrdöngölő játszótér, pónilovaglás, bábszínház, falmászás. Ismeretterjesztő előadásokat, szakmai bemutatók tartottak a kenyérsütésről, kovászolásról, és a település központjában a falumalom is kinyitott. A még jobb hangulatról gondoskodva fellépett a Tördemic Néptáncegyüttes, a veszprémi Esztám Band, a monostorapáti asszonykórus, a Tapolcai ifjúsági Fúvószenekar.

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Kevesebb mint 100 nap a rajtig

Korábban hazánkban még sosem rendeztek ilyen nívós kerékpáros körversenyt. A Giro május 6-án rajtol, az első három szakaszt Magyarországon rendezik. Előbb Budapestről Visegrádra teker a

tovább olvasom »

Szólj hozzá!

300x250

Kövess minket Facebookon!

300x250

Kiemelt videó

300x250