Újra kinyit a jégpálya Siófokon

Decemberben újra megnyitja kapuit Siófokon, a hajóállomáson a Siófoki Jégkikötő.

A korcsolyázni vágyók december 10-től 2022. február 13-ig élvezhetik a hajóállomáson a Jégkikötő korcsolyapályáját.

A jégpálya minden nap 9 és 20 óra között várja látogatóit, és a korábbi évekhez hasonlóan a siófoki iskolák diákjai és az óvodások is ingyenesen korcsolyázhatnak majd hétköznaponként 10-15:00 óra között.

A hétköznapi egész napos teljes árú jegy 800 Ft, a hétvégi pedig 1100 Ft lesz, a siófoki lakosok pedig idén is 50%-os kedvezménnyel válthatnak jegyet lakcímkártyájuk felmutatásával.

A 600 négyzetméteres pályát a Balaton-parti fák mellett ezúttal is körülölelik majd a jégfolyosók. A Jégkikötőben a korcsolyabérlés és -élezés is biztosított lesz a téli finomságokkal együtt.

 

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Kézilabdás Mikulás

Mivel az igazi Mikulás rendkívül elfoglalt, ezért három küldött adta át ajándékait. A kicsik kitörő örömmel fogadták a nagyszakállú követeit, a három magyar válogatott kézist:

tovább olvasom »

Egy cipősdoboznyi szeretet

A Balatonboglári Evangélikus Egyházközösség Balatonboglár várossal együttműködve ismét meghirdeti a “Cipősdoboz” akciót, amellyel a településen élő hátrányos helyzetű családoknak szeretne segítséget nyújtani. A cipősdobozba minden

tovább olvasom »

Szólj hozzá!

300x250

Kövess minket Facebookon!

300x250

Kiemelt videó

300x250

Iratkozz fel a Balaton legfrissebb híreiért

Adataid megadásával önkéntesen elfogadod, hogy a Triál Média Kft. részedre heti rendszerességgel hírlevelet küldjön, továbbá elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

© 2021 Balaton Televízió – Minden jog fenntartva!