Turisztikai különdíjat nyert a Bögretúr

Raffai Csilla neve ismerős lehet olvasóinknak, mert számos túráját ajánlottuk már önöknek. A városnéző sétákon túl Csilla olyan helyekre is szervez idegenvezetéseket, ahova másnak eszébe sem jutna. De ez még mindig nem minden. a Túrajó séták szervezője a környezetvédelmi szemlélettel is foglalkozik?

Különdíjat nyert a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turisztikai Ügynökség idén Zöldben utazunk címet viselő CheckINN GREEN pályázatán a Túrajó. Az ismeretterjesztő sétákat és kevésbé ismert helyszíneket bemutató túrákat szervező vállalkozó, Raffai Csilla találta ki a Bögretúr kezdeményezést is, és ezekre építette városnézői sétáit is.

A Bögretúr egy zöldmegoldás. mely kiváltja az egyszerhasználatos poharakat. A környezetbarát kezdeményezéshez egyre több veszprémi vendéglátóhely csatlakozott. Az akció során bárki adhatott le bögréket a kávézókban, így folyamatos körforgásban vannak, bárhova visszavihető, és nem kell mindig a műanyag megoldást választani. A társadalmilag felelősen gondolkodó és cselekvő turisztikai vállalkozások és szervezeteket díjazta a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) és a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány (MTSZA) CheckINN GREEN pályázatán, így nyerte el a különdíjat a BögreTúr.

Forrás: veol.hu

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Kézilabdás Mikulás

Mivel az igazi Mikulás rendkívül elfoglalt, ezért három küldött adta át ajándékait. A kicsik kitörő örömmel fogadták a nagyszakállú követeit, a három magyar válogatott kézist:

tovább olvasom »

Egy cipősdoboznyi szeretet

A Balatonboglári Evangélikus Egyházközösség Balatonboglár várossal együttműködve ismét meghirdeti a “Cipősdoboz” akciót, amellyel a településen élő hátrányos helyzetű családoknak szeretne segítséget nyújtani. A cipősdobozba minden

tovább olvasom »

Szólj hozzá!

300x250

Kövess minket Facebookon!

300x250

Kiemelt videó

300x250

Iratkozz fel a Balaton legfrissebb híreiért

Adataid megadásával önkéntesen elfogadod, hogy a Triál Média Kft. részedre heti rendszerességgel hírlevelet küldjön, továbbá elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

© 2021 Balaton Televízió – Minden jog fenntartva!