Turisztikai különdíjat nyert a Bögretúr

Raffai Csilla neve ismerős lehet olvasóinknak, mert számos túráját ajánlottuk már önöknek. A városnéző sétákon túl Csilla olyan helyekre is szervez idegenvezetéseket, ahova másnak eszébe sem jutna. De ez még mindig nem minden. a Túrajó séták szervezője a környezetvédelmi szemlélettel is foglalkozik?

Különdíjat nyert a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turisztikai Ügynökség idén Zöldben utazunk címet viselő CheckINN GREEN pályázatán a Túrajó. Az ismeretterjesztő sétákat és kevésbé ismert helyszíneket bemutató túrákat szervező vállalkozó, Raffai Csilla találta ki a Bögretúr kezdeményezést is, és ezekre építette városnézői sétáit is.

A Bögretúr egy zöldmegoldás. mely kiváltja az egyszerhasználatos poharakat. A környezetbarát kezdeményezéshez egyre több veszprémi vendéglátóhely csatlakozott. Az akció során bárki adhatott le bögréket a kávézókban, így folyamatos körforgásban vannak, bárhova visszavihető, és nem kell mindig a műanyag megoldást választani. A társadalmilag felelősen gondolkodó és cselekvő turisztikai vállalkozások és szervezeteket díjazta a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) és a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány (MTSZA) CheckINN GREEN pályázatán, így nyerte el a különdíjat a BögreTúr.

Forrás: veol.hu

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Nemzetközi bojlis viadal

A viadal honlapja szerint a nevezések alapján legalább 121 csapat lesz a mezőnyben. A – beharangozó kisfilm alapján – világ leghosszabb pontyhorgász versenye október elsején

tovább olvasom »

Szólj hozzá!

300x250

Kövess minket Facebookon!

300x250

Kiemelt videó

300x250

Iratkozz fel a Balaton legfrissebb híreiért

Adataid megadásával önkéntesen elfogadod, hogy a Triál Média Kft. részedre heti rendszerességgel hírlevelet küldjön, továbbá elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

© 2021 Balaton Televízió – Minden jog fenntartva!