Balaton Televízió – A balatoni élmény portál!

2024. július 24., szerda

Több mint 300 program

Több mint 300 program, többek között koncertek, előadások, workshopok, jógaórák, valamint szakrális szertartások várják hét napon keresztül az érdeklődőket a jubileumi, 10. Everness Fesztiválon június 20. és 27. között Siófokon – tudatták a szervezők.

Az Everness Fesztivál immár egy évtizede hozza össze a tudatosság, a személyes fejlődés felé nyitott emberek sokaságát a Balaton partjára. A fesztivál egyebek mellett zenei programokkal, koncertekkel, önismereti előadásokkal, workshopokkal segíti a személyes fejlődést, a testi-lelki egyensúlyt, a holisztikus jólétet és a kreatív, művészi kifejezőkészséget – olvasható a közleményben.
Mint írják, a rendezvény egy évtizede vonultatja fel a legkiválóbb hazai és nemzetközi világzenei énekeseket, zenekarokat, spirituális előadókat, írókat, tanítókat, mestereket, oktatókat, trénereket, terapeutákat, szertartásvezetőket, akik tapasztalataikat és tudásukat hozzák el a résztvevőknek.
A tájékoztatás szerint zenei programok két helyszínen zajlanak majd. Június 22-én a Yaima duó ad koncertet, majd június 23-án az elektronikus és akusztikus hangok egyedi keverékével David Lesage lép fel.
Június 25-én a hazánkba először érkező, nemzetközileg elismert Sam Garrett énekes-dalszerző koncertezik az Everness Fesztivál Világzenei Nagyszínpadán. Ezt követően június 26-án a jubileumi fesztivál alkalmából, hosszú szünet után újra összeáll a Freedom Café nevű formáció – olvasható az összegzésben.
A zenei felhozatal mellett a fesztivál számtalan önismeret előadást, workshopot is kínál. A helyszínre érkezik többek között Tari Valéria, Bóna László, Domján András, Pál Feri, Laár András és Varga Lívius, akik személyiségükkel, szakértelmükkel és szakmai tapasztalatukkal önfelfedezésre és teljes életre inspirálják a résztvevőket – írják.
A gyerekeket külön helyszínen interaktív programokkal, foglalkozásokkal várják. a Bővebb információk a programokról a www.everness.hu weboldalon találhatók.

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Szólj hozzá!