Balaton Televízió – A balatoni élmény portál!

2024. július 24., szerda

Tizenhatan csobbantak nagypénteken Révfülöpön

A Szabadidősport Egyesület Révfülöp első ízben megrendezett Húsvéti csobbanásán merültek a bátrak a hatfokos vízbe, miközben a levegő sem volt melegebb.

 

 

Az ötlet az egyesület elnökétől, Kovács Katalin, Cinitől származik, az egyesület vezetése és tagjai pedig melléálltak, így mostantól minden  évben húsvétkor fürdés lesz a Szigeti strandon.

Az egyesület tagja, Kammerer Zoltán olimpikon kajakos is megérkezett az eseményre, hogy első ízben csobbanjon a hideg Balatonban.

Porffy Csaba az egyesület titkára a bemelegítésért felelt és egy speciális légzőgyakorlatot mutatott be a résztvevőknek a hideg leküzdése érdekében. A tizenhat csobbanó között néhányan a nyugdíjasok korosztályát képviselték, de többnyire a középkorúak vállalkoztak a különleges megmérettetésre, amely a sok szurkoló mindegyikéből ámulatot váltott ki. A fürdőzők pedig nem hagyták otthon a jó kedvüket, így egy remek hangulatú fürdés kerekedett a programból.

A szervezők a bemelegítés mellett a meleg italról is gondoskodtak, ennek köszönhetően bizonyára mindenki szép emlékei között őrzi majd az első révfülöpi Húsvéti csobbanást.

 

 

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Szólj hozzá!