Tizenegy méteres fenyő

Már megérkezett Keszthely karácsonyfája a Fő térre.

Nagy Bálint, a város polgármestere közösségi oldalán számolt be róla, hogy közösségi összefogással érkezett meg a város karácsonyfája.

A városvezető azt írta: “A 11 méteres lucfenyő értéke szállítással együtt megközelítőleg 500.000 forint, hálásan köszönjük a Bakonyerdő Zrt. felajánlását! Köszönöm a Szindekovics Kft-nek, hogy darujukkal a végső helyére emelték a fát, városgondnok úrnak a közreműködést, valamint a VÜZ Kft. munkatársainak, hogy befaragták a talpba! A város karácsonyfáját a jövő hét elején fogják feldíszíteni, így advent első vasárnapjára teljes pompájában fog ragyogni.”

Fotó: Facebook

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Kézilabdás Mikulás

Mivel az igazi Mikulás rendkívül elfoglalt, ezért három küldött adta át ajándékait. A kicsik kitörő örömmel fogadták a nagyszakállú követeit, a három magyar válogatott kézist:

tovább olvasom »

Egy cipősdoboznyi szeretet

A Balatonboglári Evangélikus Egyházközösség Balatonboglár várossal együttműködve ismét meghirdeti a “Cipősdoboz” akciót, amellyel a településen élő hátrányos helyzetű családoknak szeretne segítséget nyújtani. A cipősdobozba minden

tovább olvasom »

Szólj hozzá!

300x250

Kövess minket Facebookon!

300x250

Kiemelt videó

300x250

Iratkozz fel a Balaton legfrissebb híreiért

Adataid megadásával önkéntesen elfogadod, hogy a Triál Média Kft. részedre heti rendszerességgel hírlevelet küldjön, továbbá elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

© 2021 Balaton Televízió – Minden jog fenntartva!