Teljes a program

Teljes a X. Music Hungary Konferencia és Showcase programja. Az esemény november 29-30-án lesz Veszprémben, ahol első alkalommal díjátadó gálát is rendeznek.

A szakmai programban a résztvevők a zene és az ember kapcsolatát járják körül a gyerekneveléstől a jövőkutatásig, a kommunikációtól a digitális buborékokig. A konferencia meghívottjai között a legjobb szakemberek mellett Lovasi András és Sena is felbukkan – közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.
A konferencia jubileuma alkalmából régi tervét valósítja meg a Music Hungary Szövetség: rangos szakmai díjjal tüntetik ki a könnyűzene kiemelkedő tehetségeit és szakembereit a zenészektől az előadókon át a háttérben dolgozókig.
Az első Music Hungary-díjat nagyszabású gála keretében osztják ki a konferencia zárónapján a veszprémi Hangvillában, ahol az est házigazdája Csepelyi Adrienn podcaster, riporter és Hajós András zenész-műsorvezető lesz.
A díj jelöltjeinek listáját a legjobb nevezettekből egy szakmai bizottság állította össze, a díjazottakat a Szövetség elnöksége választotta ki. “A Music Hungary-díjban az lesz varázslatos, ha sikerül a zenei szakmán kívüli emberek figyelmét is felhívnunk olyan szintű tehetségre és tudásra, teljesítményekre, amelyek nélkül nem lenne teljes a hazai zenei élet és felemelő pillanatok megszületését teszik lehetővé a magyar zeneiparban” – idézte Süli Andrást, a Szövetség elnökségi tagját, a Campus fesztivál főszervezőjét a közlemény.
A konferenciához koncertprogram kapcsolódik, amely három helyszínen zajlik mindkét este, és a legfrissebb, legizgalmasabb hazai fellépőket soroltatja fel a kortárs folktól a trapig, a dreampoptól a metálig. A koncertek ingyenesen látogathatóak.
A rendezvény a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa támogatásával valósul meg.

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Futópálya páratlan környezetben

A 800 méteres, a lakosság számára ingyenesen használható futókört hivatalos átadó és közösségi rekreációs program keretében adták át a Séd-völgyében. Porga Gyula polgármester köszöntőjében elmondta,

tovább olvasom »

Szólj hozzá!