Pihentesd a dokit!

A Pihentesd a dokit! akciót a legnépszerűbb közösségi oldalon indították el. Olyan jóérzésű és nagylelkű emberek felajánlását várják, akik valamelyik kórház közvetlen közelében bútorozott, de üresen álló lakással rendelkeznek és szívesen bocsájtanák a járvány ideje alatt az egészségügyi dolgozók rendelkezésére.

Azért fontos, hogy a kórházak közelében helyezkedjen el az ingatlan, mert így a műszakok lejárta után kevesebbet kell utazniuk a dolgozóknak, értelemszerűen kevesebb interakció éri őket, csökken a megfertőződés lehetősége.

Természetesen várják azon egészségügyi dolgozók jelentkezését is, akik munkahelyüktől távol laknak, s akik nem szeretnének a munka után hazatérni családjukhoz a veszélyeztetettség miatt.

A legutóbbi bejegyzések szerint a siófoki kórháztól öt percre valaki az apartmanjait ajánlotta fel, más a fővárosban a XI. kerületi bútorozott lakását, de a Corvin-térnél, az Örs vezér-térnél elhelyezkedő ingatlanokat is átadnák, és Veszprémből is érkezett már nagylelkű ajánlat.

Nemcsak az egészségügyi dolgozóknak és a kereskedelemben dolgozóknak, hanem a nagylelkű, jószívű embereknek is jár az elismerés! Köszönjük!

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Felül kell vizsgálni a nádgazdálkodást

Az OVF tájékoztatása szerint a Balatont kezelő Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság költségvetésében a korábbi évekhez hasonlóan, bruttó 3 millió forintot tudtak elkülöníteni nádaratásra, amit pályázat útján vállalkozókkal

tovább olvasom »

Szólj hozzá!