Pápa nyerte a strandfoci kupát

A Pápai Bázisrepülőtér csapata nyerte a Magyar Honvédség balatonakarattyai rekreációs kiképzési és konferenciaközpontjában szombaton rendezett I. Amatőr Strandlabdarúgó Kupát.

A Magyar Labdarúgó Szövetség megyei igazgatóságával közösen rendezett tornán nyolc alakulat vett részt – tájékoztatott Karajz Máté, a balatonakarattyai központ rendezvényszervezője.
A pápaiak mögött második helyen a székesfehérvári, harmadikon a hódmezővásárhelyi együttes végzett, de Szolnokról, Nyíregyházáról, Budapestről alatonakarattyáról és Debrecenből is érkeztek csapatok.

Katonák a Magyar Honvédség balatonakarattyai rekreációs központjában rendezett I. Amatõr Strandlabdarúgó Kupán 2021. július 10-én.
MTI/Varga György

A torna legjobb kapusa, Tóth Tibor és a gólkirály Fekete András is a győztes pápaiaknál játszott.
Karajz Máté elmondta: a torna egyrészt a koronavírus-járvány miatt az elmúlt egy évben jelentős társadalmi munkát végző katonák kikapcsolódását szolgálta, másrészt a sporteseménnyel a civil lakossághoz is közelebb szeretnék hozni a honvédséget.

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Nemzetközi bojlis viadal

A viadal honlapja szerint a nevezések alapján legalább 121 csapat lesz a mezőnyben. A – beharangozó kisfilm alapján – világ leghosszabb pontyhorgász versenye október elsején

tovább olvasom »

Szólj hozzá!

300x250

Kövess minket Facebookon!

300x250

Kiemelt videó

300x250

Iratkozz fel a Balaton legfrissebb híreiért

Adataid megadásával önkéntesen elfogadod, hogy a Triál Média Kft. részedre heti rendszerességgel hírlevelet küldjön, továbbá elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

© 2021 Balaton Televízió – Minden jog fenntartva!