Ötletpályázatot hirdetnek

Két kategóriában hirdet ötletpályázatot a Veszprémi Utcazene Fesztiválon debütáló repohárszéria grafikájára a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program és az Expresszó.

A Magyar Mozgókép Fesztiválon bevezetett visszaváltható poharakat az utcazenén is szeretnék használni, hogy felhívják a figyelmet a fenntarthatóságra, a környezetvédelemre.

Az ötletpályázat témája a diverzitás és a biológiai sokféleség lesz, és olyan pályázók munkáit várják, akik alkotásaikkal szeretnének üzenni a visszaváltható fesztiválpoharakon, és fontosnak tartják a környezeti fenntarthatóságot. Ilyen repoharakat egyébként már számos helyen bevetettek a rendezvényszervezők, így például a Szigeten, a Balaton Soundon, vagy a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon is.
Az amatőr kategóriában skiccekkel, kollázsokkal, vagy akár gyermekrajzokkal is lehet indulni, itt közönségszavazással választják ki a győzteseket.

 

A profi kategóriába kézzel vagy számítógéppel kiválóan rajzolók jelentkezését várják, és munkáikat háromtagú szakmai zsűri bírálja majd el. A zsűri tagja lesz Hegyeshalmi László festőművész, grafikus, Szalai Marietta fenntarthatósági projektmenedzser és Zabó Péter art director.
A pályázatra július 20-áig lehet jelentkezni az EKF-program honlapján.

 

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Kézilabdás Mikulás

Mivel az igazi Mikulás rendkívül elfoglalt, ezért három küldött adta át ajándékait. A kicsik kitörő örömmel fogadták a nagyszakállú követeit, a három magyar válogatott kézist:

tovább olvasom »

Egy cipősdoboznyi szeretet

A Balatonboglári Evangélikus Egyházközösség Balatonboglár várossal együttműködve ismét meghirdeti a “Cipősdoboz” akciót, amellyel a településen élő hátrányos helyzetű családoknak szeretne segítséget nyújtani. A cipősdobozba minden

tovább olvasom »

Szólj hozzá!

300x250

Kövess minket Facebookon!

300x250

Kiemelt videó

300x250

Iratkozz fel a Balaton legfrissebb híreiért

Adataid megadásával önkéntesen elfogadod, hogy a Triál Média Kft. részedre heti rendszerességgel hírlevelet küldjön, továbbá elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

© 2021 Balaton Televízió – Minden jog fenntartva!