Országos bajnok - Balaton Televízió hírportál

Országos bajnok

Tapolca - Az I. Yokka Muaythai Magyar Bajnokságról országos bajnoki címmel tértek haza a Tapolcai Városi Sportegyesület Thai box szakosztálya sikeres tagjai.

A sportolók a bajnoki cím mellett ráadásul ezüstéremmel és bronzéremmel is gazdagodtak. Az I. Yokka Muaythai Magyar Bajnokságon, Budapesten a felnőtt, a junior és az utánpótlás korosztályok sportolói mérettek meg. A tapolcai sportolók közül Muzsi Dániel, Tóth Zsombor, Nagy Imre, Kudomrák Dávid és Tóth Béla versenyzett.

Muzsi Dániel bekerült a válogatott keretbe

A bajnokságon erős mezőnnyel néztek szembe, nagy harcokat vívtak, de kihozták magukból a legtöbbet mindannyian. Bronzéremmel térhetett haza Nagy Imre és Kudomrák Dávid, aki a tavalyi bajnok ellen kapott ki. Tóth Zsombor ezüstérmet szerzett, Muzsi Dániel rendkívül kitartóan és keményen küzdött, így megszerezte a legjobbnak járó aranyérmet.

Szegvári Tamás edző szerint a magyar bajnoki cím megszerzésével Muzsi Dániel bekerült a válogatott keretbe. A jövőben többek között edzőtáborozás vár rá, az ott megszerzett eredmény alapján dönti el majd a szövetségi kapitány, hogy Dani indulhat-e a bangkogi világbajnokságon.