Örökbefogadó napot tartottak

Örökbefogadó napot tartott a Folly Arborétum és Borászat.

Második alkalommal szervezték meg az eseményt az idén. Az elmúlt öt hónapban összesen tíz növényt fogadtak örökbe az adományozók.

Közöttük olyan ikonikus növények is gazdára találtak, mint a Nádasház szomszédságában álló 70 éves gyantás ciprus vagy a játszótérhez közeli 55 éves himalájai cédrus.

Az arborétum a Fogadj örökbe egy Folly fát! elnevezésű kampánnyal elsősorban az ember természetszeretetét és környezettudatosságát szeretné erősíteni, nem utolsó sorban trendivé tenni a természet iránti elkötelezettséget a gyermekek és felnőttek körében egyaránt.

Az örökbefogadó napon az arborétum tulajdonosa Folly Réka köszöntötte az örökbefogadókat, majd a résztvevők együtt sétáltak el az örökbefogadott fákhoz, ahol beszéltek az örökbefogadott növény történetéről, tulajdonságairól, és kihelyezték az emléktáblákat is.

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Kézilabdás Mikulás

Mivel az igazi Mikulás rendkívül elfoglalt, ezért három küldött adta át ajándékait. A kicsik kitörő örömmel fogadták a nagyszakállú követeit, a három magyar válogatott kézist:

tovább olvasom »

Egy cipősdoboznyi szeretet

A Balatonboglári Evangélikus Egyházközösség Balatonboglár várossal együttműködve ismét meghirdeti a “Cipősdoboz” akciót, amellyel a településen élő hátrányos helyzetű családoknak szeretne segítséget nyújtani. A cipősdobozba minden

tovább olvasom »

Szólj hozzá!

300x250

Kövess minket Facebookon!

300x250

Kiemelt videó

300x250

Iratkozz fel a Balaton legfrissebb híreiért

Adataid megadásával önkéntesen elfogadod, hogy a Triál Média Kft. részedre heti rendszerességgel hírlevelet küldjön, továbbá elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

© 2021 Balaton Televízió – Minden jog fenntartva!