Mezítlábas futás

“Le a futócipővel” a jelmondata a IV. Beach Run by Riska mezítlábas futásnak, melyet 2021. augusztus 21-én rendez meg a balatonlellei Napfény strandon a Fuss Neki szervezői csapata.
Az esemény különlegessége, hogy a meghirdetett távokat (500 / 1500 / 3000 méter) a térdig érő vízben és a parti homokban kijelölt pályán teljesíthetik a résztvevők.
Jelentkezni már csak a délutáni (13 órai) időpontra lehet, a rendezvényen történő részvételhez nem szükséges védettséget igazoló kártya, ez egyben azt is jelenti, hogy a délutáni napszakban is maximum 500 fő nevezését fogadhatjuk, érdemes tehát mielőbb biztosítani a helyed az eseményen.
Nevezni itt tudsz: https://korido.hu/2021BR2_reg
A kedvezményes nevezési díj magában foglalja az egész napos strandbelépőt, a versenyen való részvételt, a befutóérmet és az instant szelfie box ingyenes használatát is. A résztvevőknek az esemény támogatói termékmintákkal is kedveskednek.
A nevezés során tetszőlegesen trikó, tornazsák és nyári baseball sapka is igényelhető!

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Nemzetközi bojlis viadal

A viadal honlapja szerint a nevezések alapján legalább 121 csapat lesz a mezőnyben. A – beharangozó kisfilm alapján – világ leghosszabb pontyhorgász versenye október elsején

tovább olvasom »

Szólj hozzá!

300x250

Kövess minket Facebookon!

300x250

Kiemelt videó

300x250

Iratkozz fel a Balaton legfrissebb híreiért

Adataid megadásával önkéntesen elfogadod, hogy a Triál Média Kft. részedre heti rendszerességgel hírlevelet küldjön, továbbá elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

© 2021 Balaton Televízió – Minden jog fenntartva!