Megszorongatták a bajnokot - Balaton Televízió hírportál

Megszorongatták a bajnokot

Nem várt, szoros meccset vívott a bajnoki címvédő Telekom Veszprém alakulatával a Balatonfüredi KSE a férfi kézilabda NB I-ben.

A címvédő Telekom Veszprém 33-30-ra nyert a Balatonfüred otthonában a férfi kézilabda NB I szerdai mérkőzésén, a félidőben még döntetlenre állt a lokálderbi (15-15).

Szünet után sem tudta érvényesíteni akaratát a Veszprém, a hazaiak bátran és minden teher nélkül kézilabdáztak, így a meccs háromnegyedénél még döntetlen volt az állás, ezt követően a Veszprém egy 5-1-es sorozattal elhúzott, és előnyéből három gólt megőrzött a végéig.
A mezőny legeredményesebb játékosa a Balatonfüred horvát beállója, Petar Topic volt 11 góllal.

Csoknyai István: – Minden dicséretet megérdemel a csapatom, hiszen végig koncentráltak tudtunk maradni és feszesen kézilabdáztunk. Azokat a részfeladatokat, amelyeket kitűztünk magunk elé, sikerült megoldani. Szerettünk volna nagyobb meglepetést okozni, azonban a találkozó végén a nagyobb tudás, a rutin kidomborodott.

David Davis: – Nehéz meccsen vagyunk túl. Nem volt valami jó napunk, ellenben a Fürednek minden összejött, remekül kézilabdázott. Rengeteg tétmérkőzést vívunk, így érthetően nem mindig vagyunk topformában.