Ma Carson Coma koncert! - Balaton Televízió hírportál

Ma Carson Coma koncert!

Különleges koncerttel készül a Carson Coma a koronavírus-járvány közepette. Ha élvezni szeretnénk a fiatal banda zenéjét még otthonról sem kell kimozdulnunk.

Folytatódik ma is a Maradj otthon! Fesztivál.

Ma este 19 órától Ákos Szindbád turnéjáról szóló koncertfilmet tekinthetjük meg. A live premiert ezen a linken nézhetjük meg:
▶️ https://www.youtube.com/user/AkoxVid

Egy órával később, 20 órától egy különleges koncerten vehetünk részt, persze csak virtuálisan.

A Carson Coma, fiatal indie rock zenekar teljesen egyedülálló módon valódi koncertet ad az A38 Hajó fedélzetéről – live stream segítségével ezt azonban nem csak az üres hajónak, hanem minden érdeklődőnek, aki virtuálisan jelen kíván lenni az eseményen.

A koncert nem csak egyszerű élő közvetítés egy próbateremből, nem egy stúdiófelvétel, hanem valódi klubhangulatban való megőrülés, ami egyben a Carson Coma első teljes hosszúságú koncertfelvételeként kerül fel az internetre.  Ezt a zenekar történelmi eseményként fogja fel, hiszen a zeneipart érintő nehézségekhez alkalmazkodva igyekszik kielégíteni közönségigényeket a járvány idején: „Mi zenélhetünk, ti táncolhattok, a köztes időben pedig a kommentjeitekre válaszolunk, történeteket mesélünk – szerelemről, barátságról, csalódásról és az élet apró örömeiről. Legyen ez a koncert egy ilyen apró öröm egy nehéz helyzetben, írjunk közösen történelmet, hurrá!” – áll a Facebook esemény leírásában.

A koncert keretein belül tehát nem csak a klasszikus formában megismert állandó ’hevirokk’ rock szól majd, hanem beszélgetések a zenekartagokkal, a backstage-be való betekintés és egyéb, az együtteshez hű mókázások.

Az eseményre néhány nap alatt már több, mint 2500-an visszajeleztek, így könnyen lehet, hogy ez lesz a budapesti klubélet első 100 főnél több résztvevővel rendelkező koncertje a válsághelyzet idején.

Fotó: Facebook