Balaton Televízió – A balatoni élmény portál!

2024. június 24., hétfő

Lebontják az éttermet, társasház épül a helyére

Nagy felháborodást váltott ki a helyi lakosok körében, hogy lebontanak egy kultikus éttermet a központban és a helyére egy 16 lakásos társasház épül Balatonalmádiban.

Az egyik legnagyobb közösségi oldalon, a Balatonalmádi Közügyek elnevezésű csoportban nagy felháborodást váltott ki, hogy a település központjában újabb társasház épül.

Mint azt megtudtuk, az egykori Kuckó étterem épületét lebontják, és annak a helyére tervezik a tizenhat lakásos társasházat. A kommentelők többsége ezt ellenzi. Azt írják: “Almádi egyik jellegzetes és kedves épülete volt! A központot miért nem lehet megkímélni, és megtartani eredeti jellegét? Nincs máshol hely lakóparknak?”

Más hozzászóló szerint: “Tényleg nem a központba való….hát van még valakinek józan esze a városházán? Minden zsebkendőnyi területre penthause lakás, megalófaszmackó. Élhetetlen lett a város…és ez elkeserítő. Otthonomul választottam a helyet. 🙁

Megint más azt írja: “Az a tér a város lelke. A lelketlen vagyont pedig senki nem viszi sírba.. elkeserítő hogy EZT hagyja a város vezetése.”

Fotó: Facebook

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Iskolai szünetek 2024/25

  Iskolai szünetek a 2024/25 tanévben Őszi szünet 2024. Az őszi szünet 2024-ben október 26-tól november 3-ig fog tartani. Téli szünet 2024. A téli szünet 2024-ben december 21-től

tovább olvasom »

Szólj hozzá!