Lebontják az éttermet, társasház épül a helyére

Nagy felháborodást váltott ki a helyi lakosok körében, hogy lebontanak egy kultikus éttermet a központban és a helyére egy 16 lakásos társasház épül Balatonalmádiban.

Az egyik legnagyobb közösségi oldalon, a Balatonalmádi Közügyek elnevezésű csoportban nagy felháborodást váltott ki, hogy a település központjában újabb társasház épül.

Mint azt megtudtuk, az egykori Kuckó étterem épületét lebontják, és annak a helyére tervezik a tizenhat lakásos társasházat. A kommentelők többsége ezt ellenzi. Azt írják: “Almádi egyik jellegzetes és kedves épülete volt! A központot miért nem lehet megkímélni, és megtartani eredeti jellegét? Nincs máshol hely lakóparknak?”

Más hozzászóló szerint: “Tényleg nem a központba való….hát van még valakinek józan esze a városházán? Minden zsebkendőnyi területre penthause lakás, megalófaszmackó. Élhetetlen lett a város…és ez elkeserítő. Otthonomul választottam a helyet. 🙁

Megint más azt írja: “Az a tér a város lelke. A lelketlen vagyont pedig senki nem viszi sírba.. elkeserítő hogy EZT hagyja a város vezetése.”

Fotó: Facebook

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Erős szezonra számít a rendőrség

Molnár Gábor a Balatoni Közbiztonsági Koordinációs Bizottság (BKKB) szezonnyitó értekezletét követő sajtótájékoztatón azt mondta, hogy az érintett megyéktől és a Készenléti Rendőrségtől érkező “megerősítő erőkkel”

tovább olvasom »

Nyolcadik a legjobb magyar

Pénteken kényszerpihenőt tartottak, de szombaton három futamot is megrendeztek a földvári vébén, ahol így a végeredmény is kialakult. A tizenkét futamból kilencet magabiztosan nyert meg

tovább olvasom »

Szólj hozzá!

300x250

Kövess minket Facebookon!

300x250

Kiemelt videó

300x250