Látványos fázis

Látványos részéhez érkezett a révfülöpi Milleniumi kilátó építése, amikor a belsejéből kiemelték a csigalépcsőt tartó, több, mint hét méter hosszú acélcsövet.

A hét tonna súlyú, sérült csövet betonnal töltötték, ez tartotta a lépcsőt a kilátó egy évvel ezelőtti leégése előtt. A felújítás következő fázisában a torony belsejében levő több, mint kilenc méter magas betonoszlopot erősítik meg, és ráépítik a csigalépcsőt. Amint a kőből rakott rész tetejéhez érnek a felújítással, elkezdik a kilátó tetejét adó boronafalas szerkezetet is építeni. Amint elkészült az első szint, három darabban helyezik el az új acélcsövet, amelyet lépcsővel építenek majd körbe. Az új kilátó egészen pontosan olyan lesz, mint elődje volt. A tervek szerint június végére készülhet el. 

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Nemzetközi bojlis viadal

A viadal honlapja szerint a nevezések alapján legalább 121 csapat lesz a mezőnyben. A – beharangozó kisfilm alapján – világ leghosszabb pontyhorgász versenye október elsején

tovább olvasom »

Szólj hozzá!

300x250

Kövess minket Facebookon!

300x250

Kiemelt videó

300x250

Iratkozz fel a Balaton legfrissebb híreiért

Adataid megadásával önkéntesen elfogadod, hogy a Triál Média Kft. részedre heti rendszerességgel hírlevelet küldjön, továbbá elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

© 2021 Balaton Televízió – Minden jog fenntartva!