Körbefutotta a Balatont, egyedül a víz segített ebben

Blaskó Mihály körbefutotta a Balatont egyedül, segítség nélkül. Ám a legnagyobb kihívást nem ez, hanem a vízpótlás okozta, ugyanis a járvány miatt a közkutak nem használhatók és az üzletek is zárva tartottak.

Az ismert ultrafutó segítség nélkül futotta le a 222 kliométeres távot, közben magával vitte a holmiját, amire szüksége lehet fuás közben. Van például egy applikáció, mely a közelben található közkutatak segít feltérképezni, hiszen ekkora terhelés mellett óránként 7 deciliter víz pótlása szükséges. A kijárási korlátozás miatt azonban éjszaka minden bezárt, és a kutak nagyrésze sem működött a téliesítés, vagy a járvány miatt.

Nem tartotta életszerűnek, hogy a Balaton mellett a vízhiányra hivatkozva adja fel a versenyt, így a Balaton vízéből merített a kulacsába. Az egyéni rekordját ugyan nem sikerült megdönteni, de a 27 óra 46 perc is szép eredmény.

Gratulálunk!

Forrás: csupasport.hu

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Hamvas Bélára emlékeznek

A pénteken és szombaton zajló, a Hamvas Béla Asztaltársaság által szervezett rendezvény küldetése Hamvas Béla szellemiségének felidézése és értelmezése. A rendezvénysorozat a hagyományos “ráolvasással” kezdődik:

tovább olvasom »

Szólj hozzá!

300x250

Kövess minket Facebookon!

300x250

Kiemelt videó

300x250