Kolbászgyúró mulatság és gasztrofesztivál is lesz Tihanyban

A tihanyi önkormányzat és a Tihanyi Erdőbirtokosság támogatásával, az Aksztó dombi termelői piacon rendezik meg az eseményt.

Az új, nagyobb rendezvényterület több csapat fogadására alkalmas, és a 600 négyzetméteres sátornak köszönhetően az időjárás sem lehet akadály.

Lesz: kolbász és pecsenyés stand, italos stand (sör, bor, pálinka, üdítő, forralt bor, frissítők) házi rétes, szárazkolbász árusító, levendulás ajándéktárgyak, óriás palacsinta, vattacukor, kézműves termékek, gyerekeknek játszóház, stb…

2020-ban a Kolbászfesztivál otthona, a Kolbász szülőhazája, ahol minden háznál kolbászból van a kerítés, BÉKÉSCSABA városa elfogadta a fesztiválszervezők meghívását. Az érdeklődők ízelítőt kaphatnak Békéscsaba és a csabai kolbász kultúrájáról, hagyományairól. Természetesen Békéscsabai is indul a versenyen, Szarvas Péter, Békéscsaba polgármesterének vezetésével.

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Nemzetközi bojlis viadal

A viadal honlapja szerint a nevezések alapján legalább 121 csapat lesz a mezőnyben. A – beharangozó kisfilm alapján – világ leghosszabb pontyhorgász versenye október elsején

tovább olvasom »

Szólj hozzá!

300x250

Kövess minket Facebookon!

300x250

Kiemelt videó

300x250

Iratkozz fel a Balaton legfrissebb híreiért

Adataid megadásával önkéntesen elfogadod, hogy a Triál Média Kft. részedre heti rendszerességgel hírlevelet küldjön, továbbá elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

© 2021 Balaton Televízió – Minden jog fenntartva!