Jubiláló Balaton átevezés

Augusztus 28-án tartják meg a X. Balaton-átevezést Fonyód és a Badacsony között.

Sajtótájékoztatót tartott Fonyód polgármestere Hidvégi József, aki elmondta, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség rendezte meg eddig a Fonyód és a Badacsony közti átevezést, azonban olyan sokan vettek részt az eseményen, hogy kinőtte a fonyódi starthelyszínt, és a szervezet úgy döntött, máshová viszi a programot.

A polgármester szerint azonban ragaszkodni kell a hagyományokhoz, ezért az idén is megrendezik az átevezést, több civil egyesület támogatásával, segítségével.

A Fonyódi Turisztikai Egyesület elnöke, Posza Róbert arról beszélt, a szervezésben, a biztosítás lebonyolításában országos rendezvényeken tapasztalatot szerzett munkatársak fognak segíteni, az időmérést pedig erre szakosodott cégek közreműködésével oldják meg.

A X. Balaton-átevezést Fonyód és Badacsony között augusztus 28-án tartják, kedvezőtlen időjárás esetén az esőnap augusztus 29. vasárnap lesz, de az azt követő két hétvégét is kijelölték a szervezők pótnapoknak. A rendezvényen kézi hajtású vízi járművekkel lehet részt venni. Idén 500 hajóegységben korlátozzák a résztvevők számát.

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Nemzetközi bojlis viadal

A viadal honlapja szerint a nevezések alapján legalább 121 csapat lesz a mezőnyben. A – beharangozó kisfilm alapján – világ leghosszabb pontyhorgász versenye október elsején

tovább olvasom »

Szólj hozzá!

300x250

Kövess minket Facebookon!

300x250

Kiemelt videó

300x250

Iratkozz fel a Balaton legfrissebb híreiért

Adataid megadásával önkéntesen elfogadod, hogy a Triál Média Kft. részedre heti rendszerességgel hírlevelet küldjön, továbbá elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

© 2021 Balaton Televízió – Minden jog fenntartva!