Illegális szemétlerakó Káptalantóti közelében

A Balatoni értékmentés nevű Facebook oldalon jelent meg egy 18 fotóból álló sorozat, amely a Káptalantóti és Diszel között megtalált illegális szemétlerakót ábrázolja.

A posztoló ezt írta: “Nem találok szavakat a dühtől és a szomorúságtól. Mi folyik itt? Miféle civilizálatlan barbár emberek járnak erre? Balaton-felvidék, Diszelt és Káptalantótit összekötő út, mindez a szemét mennyiség csupán 2 km-en belül és egyre csak szaporodnak a kupacok. Hogy lehetne elkapni ezeket az aljas szemeteket? Minden esetre a rendőrségen feljelentést teszek! Ha valakinek bármi ötlete, észrevétele van a környékről hasonló esettel, kérem hogy ossza meg hátha a végére tudunk járni. Ezen az úton 80%-ban építőiparban használatos járművekkel közlekednek, a hulladék 99%-a építkezésekről származik, kisházak komplett régi bútorzata és használati tárgyai. Egyszerű mint az 1×1. Megveszik, a cuccokat ki”b”szák az erdő szélére majd sok millióért fújítják. KÉRLEK OSSZÁTOK MEG! lássa minél több ember hogy egyesek.milyen mélyre süllyednek.”

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Nemzetközi bojlis viadal

A viadal honlapja szerint a nevezések alapján legalább 121 csapat lesz a mezőnyben. A – beharangozó kisfilm alapján – világ leghosszabb pontyhorgász versenye október elsején

tovább olvasom »

Szólj hozzá!

300x250

Kövess minket Facebookon!

300x250

Kiemelt videó

300x250

Iratkozz fel a Balaton legfrissebb híreiért

Adataid megadásával önkéntesen elfogadod, hogy a Triál Média Kft. részedre heti rendszerességgel hírlevelet küldjön, továbbá elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

© 2021 Balaton Televízió – Minden jog fenntartva!