Hosszabbított a kapus

Andó Arián három évvel meghosszabította szerződését a Balatofüredi KSE NB I-es férfi kézilabdacsapatával.

Arián 2015 nyarán igazolt a füredi utánpótlásba. Rohamléptekkel járta végig a szamárlétrát. Már ifistaként első számú kapusa lett a Balatonfüred felnőtt NB I/B-ben játszó junior együttesének és nem kellett sokat várnia az NB I-es bemutatkozásra sem.
Tagja volt valamennyi korosztályos válogatott keretnek, majd következett a felnőtt B keret. Többször is meghívást kapott a magyar válogatott összetartásaira. Harmadik számú kapusként bevetésre készen állt felnőtt világversenyen is.

Tavaszi sérülése után, idén ősszel egyre jobb formába került, stabilan őrzi a füredi kaput – legutóbb a Telekom Veszprém ellen is brillírozott – és a legjobb úton halad, hogy a közeljövő meghatározó magyar kapusa legyen.

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Kézilabdás Mikulás

Mivel az igazi Mikulás rendkívül elfoglalt, ezért három küldött adta át ajándékait. A kicsik kitörő örömmel fogadták a nagyszakállú követeit, a három magyar válogatott kézist:

tovább olvasom »

Egy cipősdoboznyi szeretet

A Balatonboglári Evangélikus Egyházközösség Balatonboglár várossal együttműködve ismét meghirdeti a “Cipősdoboz” akciót, amellyel a településen élő hátrányos helyzetű családoknak szeretne segítséget nyújtani. A cipősdobozba minden

tovább olvasom »

Szólj hozzá!

300x250

Kövess minket Facebookon!

300x250

Kiemelt videó

300x250

Iratkozz fel a Balaton legfrissebb híreiért

Adataid megadásával önkéntesen elfogadod, hogy a Triál Média Kft. részedre heti rendszerességgel hírlevelet küldjön, továbbá elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

© 2021 Balaton Televízió – Minden jog fenntartva!