Hiába vezetett kétszer is a Tihany

A Tihany FC alakulata kétszer is vezetett az Úrkút ellen a Veszprém megyei Kupa döntőjében Balatonalmádiban, azonban végül a rivális hódította el a győztesnek járó trófeát.

Úrkút SK–Tihanyi FC

3–2 (0–1)
Balatonalmádi, 300 néző. Jv.: Gáspár A.
Úrkút SK: Kádár – Uj, Kalapács, Reizinger, Tróbert (Károlyi), Domján, Buchwald (Jakab), Udvardi, Bencze, Márton, Haman (Lang). Edző: Garai Péter.
Tihanyi Fc: Sevinger – Dévényi, Németh K., Horváth Á., Kovács Á. (Henn), Benedek (Nemes G.), Perger, Slemmer, Nemes Á., Barcza, Nagy D. Edző: Lukács Istán.
Gólszerzők: Bencze (2), Reizinger, ill. Benedek, Nagy D.

Rangos esemény helyszíne volt a Balatonalmádiban nemrég átadott sporttelep. Itt rendezték ugyanis a Veszprém megyei kupa fináléját, ahol a megyei I. osztály bajnoka, a Tihany az Úrkúttal mérte össze erejét.

Az MLSZ Veszprém Megyei Igazgatósága megadta a módját az eseménynek, itt adták ugyanis a 2020/21-es évad megyei bajnokságainak dobogós helyezettjeinek a jól megérdemelt érmeket és trófeákat.

A díjátadó mellett a mérkőzés is jól szolgálta a megyei labdarúgás népszerűsítését. A bajnok Tihany kétszer is vezetni tudott, azonban az Úrkút nem adta fel, kétszer egyenlített, majd a hajrában a győzelmet is bezsebelte.

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Szólj hozzá!

300x250

Kövess minket Facebookon!

300x250

Kiemelt videó

300x250

Iratkozz fel a Balaton legfrissebb híreiért

Adataid megadásával önkéntesen elfogadod, hogy a Triál Média Kft. részedre heti rendszerességgel hírlevelet küldjön, továbbá elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

© 2021 Balaton Televízió – Minden jog fenntartva!