Hagyj el egy mikuláscsomagot Te is! - Balaton Televízió hírportál

Hagyj el egy mikuláscsomagot Te is!

Az idén is meghirdetik, a Hagyj el egy mikuláscsomag akciót.

Már tavaly is nagy népszerűségnek örvendett a Hagyj el egy mikuláscsomagot esemény. Az akció lényege, hogy bárki csatlakozhat, aki szeretne örömet szerezni embertársainak.

Ehhez nem kell mást tenni, mint elhagyni december 6-án egy mikuláscsomagot, gyakorlatilag bárhol, ahol járunk: mondjuk egy üzlet bejáratánál, egy óvoda kerítésnél, egy játszótér mászókájánál, egy orvosi rendelő ablakpárkányán, egy iskola portájánál, a hivatali folyosón, a buszmegállóban, a vonaton. Vagyis bárhol.

A mikuláscsomagba tehetünk csokit, szaloncukrot, mogyorót, apró ajándékot, ceruzát, kis noteszt, radírt, kisebb plüssfigurát, kisebb babát, bármit, amiről azt gondoljuk, a megtalálója örülhet neki.

Ha összeállítottuk a csomagot, tegyünk még rá egy üzenetet, amelyben leírjuk, hogy szándékosan hagytuk el. Készítsünk róla egy fotót a helyszínen és töltsük fel a Hagyj el egy mikuláscsomagot akció Facebook oldalára azért, hogy az oldal látogatói lássák, milyen sok jóérzésű ember van és milyen sok helye hagytak el csomagokat.

Csatlakozz Te is! Hagyj el Te is egy mikuláscsomagot!