Éjszakai futás Balatonlellén - Balaton Televízió hírportál

Éjszakai futás Balatonlellén

A Fuss Neki egyesület szervezésében 2020. július 11-én (szombat) este első alkalommal rendezik meg a Csillagok útján by Riska - éjszakai futás a Balaton-parton elnevezésű futóversenyt a balatonlellei szabad strandon. 

A Fuss Neki egyesület szervezésében 2020. július 11-én (szombat) este első alkalommal rendezik meg a Csillagok útján by Riska – éjszakai futás a Balaton-parton elnevezésű futóversenyt a balatonlellei szabad strandon.

A rendezvény központja a szabad strand vitorlás kikötő (keleti vége) felőli oldalán az óriáscsúszda szomszédságában kerül kialakításra, az útvonal pedig a part menti sétányon vezet majd a Virág strandon át, visszafelé pedig közvetlenül a Balaton-parton. (Fejlámpa, vagy valamilyen világító eszköz használata célszerű)!

A gyermekek számára kialakított 400 méteres körpálya mellett a felnőttek három táv közül is választhatnak (3,5 km – 7 km 10,5 km)! A gyermek táv 20.45-kor, a hosszabb távok várhatóan 21.15-kor startolnak.
A rajtcsomagokat a verseny napján akár már délelőtt 10 órától át lehet venni a versenyközpontban.

A Csillagok útján by Riska éjszakai futásra már csak néhány napig lehet nevezni a következő linkre kattintva: http://korido.hu/2020CSU_reg

Minden résztvevő rajtcsomagot, befutócsomagot és 8 centiméter átmérőjű két oldalas egyedi befutóérmet kap!