Egyelőre csak futni tudnak

Negyedszer kerültek karanténba a Balatonfüredi KSE NB I-es férfi kézilabda-csapat tagjai.

A BKSE hivatalos közösségi oldalán számolt be róla, hogy gyakorlatilag szeptember óta “csipkedi” a gárdát a Covid-vírus.

“Hol egy stábtag, hol egy játékos érintettsége miatt kerültünk karanténba és maradtak el meccseink, hol ellenfeleinknél ütötte fel a fejét a járvány” – írták.

Emiatt mindössze két meccsre tudtak kiállni a balatoniak. Szlovéniában – tartalékosan – éppen csak nem sikerült a bravúr. Aztán Csurgón – még tartalékosabban – a fiatalok mindent beleadva döntetlenre hozták a találkozót. Ezt követően a gárda megint leállt, a vírus átvette az irányítást.

Edzeni, edzhettek a negatív teszttel rendelkezők, de sokszor csak fiatalokkal feltöltve lehetett teljes értékű munkát végezni.
“Amint, a két turnusban érintett 2-2 játékosunk kijött a karanténból, tesztjeik negatívak lettek, laborjuk, ultrahangjuk jók, akkor meg vezetőedzőnk kapta el a vírust, majd újabb három játékosunk lett érintett.
Most éppen csak szabadtéri futóedzést végezhetnek a negatív teszttel bírók” – derült ki.
Az oldalon így folytatják: “Vagyis, az érintettek kilábalása, sportorvosija után lehet elkezdeni megint mindent elölről. De mint tudjuk, a fizikai fittség elérése, pláne a sportforma visszaszerzése sem megy egyik napról a másikra. Így, ennek a szezonnak a sportértéke erősen megkérdőjeleződik. És akkor még nem is beszélünk a lelki hatásokról. Nincs meccs, amiért dolgoznak a fiúk. Ha lesz is majd – reméljük – meccs, az közönség nélkül, hangulattalanul.
A szakmai stábnak, az egyesület vezetésének így nem csak fizikálisan kell visszahoznia a srácokat, hanem lelket is kell önteni a fiúkba, hogy lássák a munka értelmét, lássák a célokat.
Mi is ezt szeretnénk már! Addig is csak szorítani tudunk és támogatásunkról biztosítani mindenkit, mert rájuk fér, mert ránk fér!”

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

A nap képe

Varga Norbert fotós ma is csodálatos fotóval örvendeztetett meg bennünket. Képéhez azt írta: Hajnali áhítat: közeledik a mindent eltakaró ködfolyam a Balaton felől. Melyik kápolna

tovább olvasom »

Szólj hozzá!

300x250

Kövess minket Facebookon!

300x250

Kiemelt videó

300x250

Iratkozz fel a Balaton legfrissebb híreiért

Adataid megadásával önkéntesen elfogadod, hogy a Triál Média Kft. részedre heti rendszerességgel hírlevelet küldjön, továbbá elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

© 2020 Balaton Televízió – Minden jog fenntartva!