A minőségi street foodokat 15 városba viszik el a food truckok tavasztól késő őszig. A hagyományos roadshow április végén Egerben indul, ezután májustól többek között Kiskunhalasra, Zalaegerszegre és Veszprémbe látogatnak a kocsik. A közel 200 autót számláló Street Food Egyesület célja, hogy az ország minden szegletében megteremtse az igényt a minőségi gyorsételekre.
Április 25-én Egerben indul az idei street food szezon, ahol 16 food truck-os kínálatából válogathatnak a helyiek négy napon keresztül. Az egyesület csapata onnantól minden hétvégén más-más városban látogat, és a budapesti Nemzetközi Street Food fesztivállal zárja a szezont.
2019-ben a kocsik Mosonmagyaróvárra és Zánkára is ellátogatnak, és már hagyományosan Szolnokon, a Debreceni Virágkarneválon, a Veszprémi Utcazene Fesztiválon, Győrben, Szombathelyen, és Kiskunhalason is találkozhat velük a közönség.
A Magyar Street Food Egyesület 2015-ben alakul meg azzal a céllal, hogy népszerűsítse a mozgó vendéglátást, azon belül pedig az egészséges táplálkozást és a környezetkímélő megoldásokat. A food truck-ok népszerűségének köszönhetően 2019-re közel 200 autó szállt be az országjáró gasztro-konvoj projektjébe, hogy az ország minden szegletébe elvigyék a minőségi street food-okat.