Bezárt óvoda, iskola, stadion

Hétfő óta zárva tart Balatonfüreden a Balatonfüredi Református Általános Iskola és Óvoda, mert az egyik dolgozó koronavírus tesztje pozitív lett. Szerdán pedig lezárták a veszprémi stadiont, ugyanis is az NB III-ban szereplő VLS Veszprém labdarúgó együttes egyik tagja is megbetegedett.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, bezárták Füreden a református iskolát és óvodát, mert az egyik dolgozó koronavírus tesztje pozitív lett. Azóta valamennyi munkatársat leteszteltek, azonban amíg az eredmények nem érkeznek meg, addig nem nyithat ki az intézmény.

Veszprémben egy egész sportlétesítményt zártak be. A Veszprémi Közüzemi Szolgálató Zrt. saját hatáskörben döntött úgy, hogy szerdától szeptember 14-ig lezárja a stadiont. A VKSZ azzal indokolta a döntést, hogy az NB III-as labdarúgó csapatnál is felütötte fejét a koronavírus. A VLS Veszprémnél kedden egy igazolt fertőzött volt. Most természetesen letesztelik a többi játékost is, de azok eredménye még nem készült el. A veszprémiek szerdán fogadták volna a listavezető III. Kerület gárdáját, vasárnap pedig a Tatabányával találkoztak volna. Most mindkét meccset elhalasztják.

A lezárás azt jelenti, hogy az ott működő sportegyesületek nem használhatják ezekben a napokban a stadiont. A stadion a labdarúgó klub mellett otthont ad két atlétikai egyesületnek is, sőt a Veszprémi Torna Clubnak is, de a munkacsarnokot többek között az egyetemisták és a kézisek is használják.

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Versmondással emlékeznek

A közlemény szerint a hétvégén 28. alkalommal lépnek színpadra a Kárpát-medencéből érkező középiskolás és felnőtt versmondók  Balatonszemsen, a  Latinovits Művelődési Házban, hogy verseléssel emlékezzenek az 1976.

tovább olvasom »

Másodszor is Zam Jam

Azt írták: a vízparti Mol színpadon Németh Jucival, Kiss Tiborral és Keleti Andrással lép fel a Budapest Bar, Presser Gáborral, valamint Karácsony Jánossal a Csík

tovább olvasom »

Szólj hozzá!