Balaton Televízió – A balatoni élmény portál!

2024. május 20., hétfő

Bezárt óvoda, iskola, stadion

Hétfő óta zárva tart Balatonfüreden a Balatonfüredi Református Általános Iskola és Óvoda, mert az egyik dolgozó koronavírus tesztje pozitív lett. Szerdán pedig lezárták a veszprémi stadiont, ugyanis is az NB III-ban szereplő VLS Veszprém labdarúgó együttes egyik tagja is megbetegedett.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, bezárták Füreden a református iskolát és óvodát, mert az egyik dolgozó koronavírus tesztje pozitív lett. Azóta valamennyi munkatársat leteszteltek, azonban amíg az eredmények nem érkeznek meg, addig nem nyithat ki az intézmény.

Veszprémben egy egész sportlétesítményt zártak be. A Veszprémi Közüzemi Szolgálató Zrt. saját hatáskörben döntött úgy, hogy szerdától szeptember 14-ig lezárja a stadiont. A VKSZ azzal indokolta a döntést, hogy az NB III-as labdarúgó csapatnál is felütötte fejét a koronavírus. A VLS Veszprémnél kedden egy igazolt fertőzött volt. Most természetesen letesztelik a többi játékost is, de azok eredménye még nem készült el. A veszprémiek szerdán fogadták volna a listavezető III. Kerület gárdáját, vasárnap pedig a Tatabányával találkoztak volna. Most mindkét meccset elhalasztják.

A lezárás azt jelenti, hogy az ott működő sportegyesületek nem használhatják ezekben a napokban a stadiont. A stadion a labdarúgó klub mellett otthont ad két atlétikai egyesületnek is, sőt a Veszprémi Torna Clubnak is, de a munkacsarnokot többek között az egyetemisták és a kézisek is használják.

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Felül kell vizsgálni a nádgazdálkodást

Az OVF tájékoztatása szerint a Balatont kezelő Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság költségvetésében a korábbi évekhez hasonlóan, bruttó 3 millió forintot tudtak elkülöníteni nádaratásra, amit pályázat útján vállalkozókkal

tovább olvasom »

Szólj hozzá!