Betiltanák a fürdést

A hévízi tóból kifolyó patak vizében évek óta minden nyáron sokan fürdenek. csakhogy ez egyáltalán nem szabályos, a hatóságok betiltanák az illegális pancsolást.

A tömeg miatt rengeteg a szemét, az emberek az erdőbe járnak a dolgukat végezni, szeméremsértő eseményekről érkeztek bejelentések. Vannak, akik a kifolyóba öntik az akváriumuk tartalmát, az idegen fajú halak elszaporodnak, tönkreteszik a tavat.

A kifolyó melletti tanösvény karbantarthatatlan, a fürdőzők a sétálók elől elfoglalják a területet. A padokat szétszedték,  egy részéből lépcsőt építettek, a másik részét felgyújtották. Az is megtörtént, hogy valaki az ötcsillagos Lótusz hotel kertjében verte fel a sátrát.

A rend­őrség, az önkormányzat, valamint az érintett hatóságok 2021 júniusi egyeztető tárgyalásán döntés született a fürdőzés megszüntetéséről, július közepén kihelyezték a fürdőzést tiltó táblákat.

Most minden csendes, lement a szezon, a szakemberek, városvezetők időt nyertek, jövő nyárig a helyzetet szeretnék megnyugtatóan megoldani.

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Kézilabdás Mikulás

Mivel az igazi Mikulás rendkívül elfoglalt, ezért három küldött adta át ajándékait. A kicsik kitörő örömmel fogadták a nagyszakállú követeit, a három magyar válogatott kézist:

tovább olvasom »

Egy cipősdoboznyi szeretet

A Balatonboglári Evangélikus Egyházközösség Balatonboglár várossal együttműködve ismét meghirdeti a “Cipősdoboz” akciót, amellyel a településen élő hátrányos helyzetű családoknak szeretne segítséget nyújtani. A cipősdobozba minden

tovább olvasom »

Szólj hozzá!

300x250

Kövess minket Facebookon!

300x250

Kiemelt videó

300x250

Iratkozz fel a Balaton legfrissebb híreiért

Adataid megadásával önkéntesen elfogadod, hogy a Triál Média Kft. részedre heti rendszerességgel hírlevelet küldjön, továbbá elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

© 2021 Balaton Televízió – Minden jog fenntartva!