Balatoniak a legjobb egyesületek

A Magyar Vitorlás Szövetség (MVSZ) idén is elkészítette éves egyesületi rangsorát.

Az MVSZ két kategóriában készített rangsort – írja a hunsail.hu. Egyszer értékelték a  World Sailing hajóosztályokban szereplő sportklubokat, másrészt a nemzeti hajóosztályokban szereplőket is.

A World Sailing rangsor első helyén a Balatonfüredi Yacht Club végzett. A fürediek az idén visszaszerezték az elsőséget, tavaly letaszították őket a 2019-ben és 2020-ban elfoglalt trónról.  A lista második helyére a Kereked Vitorlás Klub Csopak került, a harmadik helyre pedig a Tihanyi Hajós egylet, amely 2021-ben a lista élén álltak.

A nemzeti osztályok eredményei alapján készült friss ranglistát – előző évekhez hasonlóan –  Túravitorlás Sportklub vezeti, második helyen a Balatonfüredi Yacht Club  áll (tavaly a harmadik helyen végzett), a harmadik helyezett pedig az AVIS Sportegyesület lett.

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Tavaszig zárva lehet

C sak április elejétől látogatható a Kis-Balaton Látogatóközpont, a vörsi tájház keddtől vasárnapig fogad vendéget előzetes bejelentkezéssel. A Lóczy-barlang Balatonfüreden pénteken és szombaton 10 óra

tovább olvasom »

Bezár a füredi jégpálya

Viszont Szombat este egy fergeteges JÉGDISZKÓVAL zárják az idei korcsolyázó szezont Természetesen még Vasárnap, Hétfőn és Kedden is várnak mindenkit. Gyertek és használjátok ki az

tovább olvasom »

Szólj hozzá!

300x250

Kövess minket Facebookon!

300x250

Kiemelt videó

300x250