Balatoni éttermek a legjobbak között

A nem hagyományos éttermi kategóriában bekerült a Top 10-es listába a balatonfenyvesi A konyhám elnevezésű strandbüfé. Az étteremkalauz azt írja, az étlapról a tulajdonos kitiltotta a hekket.

“Komolyan és könnyeden vett reggelik, ebédek és vacsorákat kínál kedvesen és jó minőségben A Konyhám, a balatoni strandbüfék nagy átlagától elemelkedett nívón. A környéken nyaralva-kirándulva akár távolabbról is érdemes felkeresni” – írják.

Fövenyesen nyitott meg a Kalóz strandbisztró, ahol a tulajdonosok törekednek arra, hogy minden alapanyagot helyi termelőktől szerezzenek be, és minden évben újabb strandételek kerülnek fel az étlapra.

“Még mindig csak remélhetjük, hogy előbb-utóbb az itt tapasztalt minőség és gondolkodásmód lesz az etalon a Balaton strandjain, és a híres balatoni hekket leváltja a valódi gasztronómia” – fogalmazott az étterem kritikával foglalkozó szaklap.

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Nemzetközi bojlis viadal

A viadal honlapja szerint a nevezések alapján legalább 121 csapat lesz a mezőnyben. A – beharangozó kisfilm alapján – világ leghosszabb pontyhorgász versenye október elsején

tovább olvasom »

Szólj hozzá!

300x250

Kövess minket Facebookon!

300x250

Kiemelt videó

300x250

Iratkozz fel a Balaton legfrissebb híreiért

Adataid megadásával önkéntesen elfogadod, hogy a Triál Média Kft. részedre heti rendszerességgel hírlevelet küldjön, továbbá elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

© 2021 Balaton Televízió – Minden jog fenntartva!