Indul a jazz fiesta

Balatongyörökön Jazz fiestát rendeznek a nyáron, kövesd a programokat!

Indul a bulihajó!

Július 2-án, azaz szombaton elindulnak a BAHART bulihajók! Gyertek és bulizzatok az ELSŐ bulihajón a Balaton közepén! Fergeteges hangulattal várnak mindenkit 7 kikötőből!

Sugarloaf Keszthelyen

  A KeszthelyFesten a Sugarloaf is fellép, július másodikán láthatod őket.  

Budapest Bár a vár alatt

Július 3-án, vasárnap újabb koncert a Várudvar színpadán! A Budapest Bár fergeteges partit hoz nektek – egy szinttel a Balaton felett!

Koncertek sora a Kányaváry borbirtokon

  BAGOSSY BROTHERS COMPANY és KERESZTES ILDIKÓ a Kis-Balaton legnagyobb fesztiválján, a Kányaváry Borbirtokon! BOR.ZENE.ZALA. 2022.08.13 Borok, remek zenék, Kis-Balatoni panorámával! Figyelem, ne maradj le!

Komolyzenei koncertek a templomban

Június 25-én, szombaton megkezdődik a “Komolyzenei koncertek Szentbékkállán” hangversenysorozat XV. évada. Június 25-én csodálatos orgona és ének programmal várnak minden kedves érdeklődőt 18:30 órától a szentbékkállai Római Katolikus templomban. Mint ahogy azt már korábban sikerült megtenni, idén is kísérletet tesznek arra, hogy kivetítsék az orgonaművész és énekművésznő képét egy vetítővászonra. A művészek Virágh András – […]

KeszthelyFEST három napon át!

Ha még nem írtad volna be a naptáradba, itt az ideje, hogy bejegyezd: JÚLIUS 1-3: KESZTHELYFEST!!! A legkisebbeknek bábszínházzal, koncerttel, játékparkkal és arcfestéssel készültünk, akik pedig három színpadon szórakoztatják majd a közönséget: Zséda, Tóth Gabi, Sugarloaf, Kaukázus, Freddie és még sokan mások… A belvárosban gasztronómiai ínyencségek és borházak széles kínálata várja a fesztiválozókat. A rendezvény […]

Boban Marković Salföldön

Boban ad koncertet a Bányában június 25-én 20 órakor. Európai körökben elismert, ő és zenekara számos zenei díj birtokosa. Apja, nagyapja elismert trombitaművészek voltak. Zenéje a török katonazenekarok muzsikájából eredeztethető. Boban Marković a cigányok legendás ünnepén, Djurdjevdán napján, május 6-án született. Nagyapja, Pavle is muzsikált. Apja szintén különféle zenekarokban játszott. Boban Marković már hétéves korában […]

Kézműves sörök és házi ízek

Június 24. – 26. között sok szeretettel várnak mindenkit Vonyarcvashegyre, a Kézműves Sörök és Házi Ízek fesztivál programra. Sörfőzdékből, programokból és jó hangulatból nem lesz hiány! Gyertek Vonyarcvashegyre a Rendezvénytérre péntektől vasárnapig!

Újra kinyit a piac

Július 16-án ismét találkozhattok a piacozókkal a paloznaki Tájház udvarán! 8 órakor kezdenek a meleg miatt és 13 óráig tart a piac. A megszokott csapat vár titeket.