Nyit a koripálya!

Tavaly meghiúsult a rendkívüli helyzet miatt, de idén remélhetőleg minél többen lesznek tele korcsolyás élménnyel Balatonföldváron is!

Jótékony hölgyek

A siófoki Nők Együtt Egyesület november 26-án 10 órakor jótékonysági vásárt rendez a Fő téren.

Belvárosi Mikulásnap

A siófoki Nők Együtt Egyesület VI. Belvárosi Mikulásnapjára készül. December másodikán  13.30-kor a Víztorony körül érkezik a Mikulás.

Közös ünnepváró

November 28-tól december 18-ig sok program vár mindenkit a balatonvilágosi Adventi hétvégéken.

Pályafutást összegző koncert

Varga Miklós magyar énekes, színművész, rockzenész sokoldalúságát mi sem hangsúlyozza jobban, minthogy egyaránt megfordult a rockzenei deszkákon és színházban is. Ezúttal negyven éves pályafutása dalait, valamint a legismertebb rockoperák részleteit hallgathatjuk meg a Varga Miklós és a Band előadásában december 1-én, szerdán a siófoki Kálmán Imre Kulturális Központban.

Dínom-dánom

A balatonszárszói József Attila Emlékház az első Márton Napi Dínom-dánomra vár mindenkit november 13-án 16 órától. Ugye Ti is várjátok már? A programokra való belépés ingyenes!

Mozogj rendszeresen

  A Balatonföldvári Egészségfejlesztési Iroda  heti rendszerességű mozgásprogramjain mindenki mozoghat. Légy aktív résztvevője 2021. november 20-án az Évadzáró Sportparty-nak is!    

Közeleg a Mozdulj Balaton maraton és félmaraton

Az idei évben egynaposra szűkül a hagyományos K&H Mozdulj Balaton maraton és félmaraton, amelyet november 13-án, szombaton Siófokon rendeznek meg. Mint azt a rendezőktől megtudtuk, az eredetileg is szombatra tervezett futószámokat megtartják, viszont a vasárnapi programok elmaradnak. Jó hír viszont, hogy az eredetileg vasárnapra tervezett negyedmaraton átkerül a szombati programba, így a TízesMánia idei utolsó […]

Libadalom Siófokon

November 12-14. között a siófoki Fő téren a Márton-napi népszokások és a liba kerül a középpontba. A gasztroélmények mellett ezúttal is szuper koncertek, kalandos gyermekprogramok és minőségi kézműves termékek várnak a család minden tagjára. Részletes program: 𝐧𝐨𝐯𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 𝟏𝟐. péntek 𝟏𝟓:𝟎𝟎 MINIDISCO 𝟏𝟔:𝟎𝟎 Liba Márton mesés szakácskönyve sok zenével A varázslatos szakácskönyv minden oldala egy kimaradt […]