Farsangi bál gyerekeknek

2023. február 3-án, pénteken 16:00 órától farsangi bált tart a siófoki BRTK könyvtár gyermekrészlege. A szervezők azt írják:  ÉRKEZZ JELMEZBEN! A beöltözött résztvevőket apró könyvtári meglepetéssel jutalmazzák, és mesebeli próbák elé állítják! A délután folyamán megnyitják a nagyszabású macikiállítást is!  Helyszín: a könyvtár gyermekrészlege A programon való részvétel ingyenes.

Fonyódi kolbászfesztivál

Tizenharmadik alkalommal rendezik meg a Fonyódi Kolbászfesztivált február 10. és 12. között. A programok: Február 10. 17:00 Jótékonysági sztár kolbásztöltés és licit 19:00 Kolbászok éjszakája ( 18+) Dj.Forkman, Peat Jr &Fernando feat Sheela, Dj.Naksi, Delta élő koncert Február 11. 10:30 Kolbásztöltő verseny megnyitója, köszöntők 10:45 Néptánc bemutató 11:30 Silver zenekar 14:00 RIO buli zenekar 16:00 […]

Toros-boros

Balatonvilágoson 01.29-én kerül megrendezésre az első Világosi toros-boros rendezvény!

Ne feledd: ZamJam

Idén nyáron újra lesz Zamárdiban ZamJam. Július 27-29 között várnak mindenkit! Fellép többek között Demjén, Szikora, Presser, Bródy, Karácsony és a Csík zenekar.

Feró is kolbászol

A fonyódi Kolbászfesztiválon fellép többek között Nagy Feró, a Rio zenekar és Regan Lili is. A részletes programon még dolgoznak a szervezők, de az már biztos, hogy február 11-én mindenki kolbászol Fonyódon! 

Csuja verset mond

Csuja Imre színművész verses műsora lesz Balatonbogláron január 27-én 18 órakor a művelődési házban. Csuja Imre verssel él és versben gondolkodik kicsi gyerekkora óta, mióta esténként falusi házukban a nagymamájától tanult verseket, meséket, a család és a szomszédok nagy nyilvánossága előtt elmondhatta. Hamar megtanulta, milyen az, kiállni és mondani! A vers, a versről való gondolkodás […]

ZamJam a nyáron is!

A 2023-as ZamJam fellépői között olyan legendás előadókat üdvözölhetünk, mint az Earth, Wind & Fire Experience by Al McKay, Bródy János, a Budapest Bár, a Csík Zenekar & Presser Gábor + Karácsony János, Demjén Ferenc, Fenyő Miklós, Szikora Róbert és az R-Go, valamint a Váczi Eszter & Quartet. A programot július 27-29 között rendezik Zamárdiban.

Kolbászolnak Fonyódon

A fonyódi Kolbászfesztivált immár 13. alkalommal rendezik meg. 2023-ban is a téli Balaton legnagyobb gasztronómiai eseményén szórakozhat mindenki együtt Fonyódon február 10-12. között.

Kézműves foglalkozás gyerekeknek

Erzsébet nap alkalmából Szent Erzsébet legendáját ismerhetik meg a gyerekek Balatonbogláron, a Lukács Károly városi könyvtárban. A rendezvényen a résztvevők elkészíthetik Szent Erzsébet kötényét is. A teljes program ingyenes.

Advent Balatonlellén

Adventi gyertyagyújtásdra várják az érdeklődőket Balatonlellén november 26-án, 18 órakor. Az esemény egyúttal a Karácsonyi park megnyitója lesz. A kézműves és kirakodó vásárral egybekötött rendezvényen Szabó Levente református lelkész mellett meghívott vendég lesz Szabó Siklódi Dia énekes, az X-Press Tánc és Sportegyesület. Minden program ingyenes.