Fánk és forró italok

Fánk-különlegességek, forralt vörös bor aszalt szilva ágyon, forralt fehér bor sárgabarck ágyon, forró csokoládé, puncs, forró vanília – ez mind lesz a Boglárka Bisztórban a balatonboglári kikötőben február 6-7-én.

XXII Balatonkör

Jövő év április 24-25-én rendezik meg a XXII. Balatonkör kerékpártúrát. A nevezés már elindult:  https://www.balatonkor.hu/nevezes-info. 

Az otthon

2020. november 7. szombat 11.00 KIKK, színházterem Alba Regia Szimgfonikus Zenekar Az otthon – zenés családlátogatás Vidám, klasszikus zenei válogatás Delibes, Haydn, Mozart, Anderson, Strauss, Doyle műveiből. A király mulat, Gyerekszimfónia, Az öreg morgó medve, A keringőző macska, Az írógép, Harry Potter… Vezényel: Dénes István A rendezvény ingyenesen látogatható.

Túratipp! Bringázz Cikó várnagy nyomában

A Cikó várnagy nyomában kerékpáros túraajánlatunk Balatonföldvárról Kerekibe, pontosabban Kereki Fejérkő Várahoz, várromhoz vezet. Útközben alkalmunk adódik megismerni ezt a csodálatos vidéket egy másik oldaláról is – nem egy rohanó autó ablakából kitekintve, hanem időt szakítva a természetre.

A hosszúhétvégén is ezer élménnyel vár Siófok

A hosszú hétvégén is megannyi élménnyel vár Siófok, számos kulturális és aktív kikapcsolódási lehetőség közül választhattok, ha a városba látogattok, hiszen ősszel is itt kezdődik a Balaton!

Őszi kirakodó vásár

Őszi kirakodó vásárt szerveznek Siófokon a Hajózás napja alkalmából. Október 23-án, pénteken 10 órától október 25., vasárnap 20 óráig várják az érdeklődőket a siófoki hajóállomáson.

Jótékony gördeszkázás

Mi a közös abban, hogy az emberek az életüket a zenének szentelik és abban, hogy emberek körbedeszkázzák a Balatont? – teszik fel a kérdést a BalatonKörDeszka szervezői. Szerintük mindkettő őrültség és mindkettő szenvedély. Ők most a deszkázás szenvedélyével szeretnének segíteni életben tartani a zenét és megelőzni hogy zenészek, szakemberek hagyják maguk mögött a szakmájukat és […]

Bor és keszeg piknik Siófokon

Nagyszabású gasztronómiai fesztivált szervez a Siófoki Szabadtéri Vendéglátók és Kézművesek Egyesülete és a Hello Siófok. A háromnapos eseményen ínycsiklandó halas finomságok készülnek: lesz sült keszeg, harcsacsipsz, halászlé, s ezen kívül kenyérlángost, kürtőskalácsot, rétest és még sok más, finom édességet is megkóstolhatunk. Természetesen a halas ételekhez finom borok dukálnak: balatoni, villányi, alföldi nedűkkel készülnek a szervezők. […]

Balaton-parti Futónap

Futva feledkezz bele a balatoni panorámába, vagy javítsd meg egyéni rekordodat az ország egyik leggyorsabb és az egyik legszebb futóútvonalán. Részletek: www.bfsze.hu

Party a szőlőben II.

Tekerj a ságvári Marjád-szőlőhegyre, ahol a Kecskés Szilárd és Fia Pincészet látja vendégül a túra résztvevőit. A pincészetnél mustkóstoló, jó hangulatú bográcsozás és igazi farm hangulat vár mindenkit! Zenél: Lazul Azúr. IDŐPONT: 2020. szeptember 27. (vasárnap) A rendezvény INGYENES, de regisztrációhoz kötött. REGISZTRÁCIÓ: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdasSEtbRBZjF…/viewform A regisztrálni 2020. szeptember 24. (csütörtök) 23.59 óráig lehet. 🚴‍🚴INDULÁS: 2020. szeptember […]