Alapszakasz harmadik a füredi csapat

A Szent Benedek RA kiélezett mérkőzésen szerezte meg az alapszakasz harmadik helyét a női röplabda Extraligában.

Szent Benedek RA – Fatum-Nyíregyháza

3-2 (–19, –22, 20, 17, 12)
Balatonfüred, 130 néző. V: Szabó P., Horváth M.
SZBRA: Koleva 11, Nacsa-Pekárik 12, Sztijepics 25, Jankovics 13, Vacsi 13, Herbin-Baker. Csere: Fáth, Balogh E. (liberók), Bosnyakova 2, Michalewicz 8, Szerényi, Dimitrics. Vezetőedző: Krisztian Mihajlov.
FATUM: Cicic 2, Leban 21, Lászlop 8, Jurdza 18, Valentová 1, Cepni 16. Csere: Tóth F. (liberó), Kovács-Francesco 1, Bjelova 2. Vezetőedző: Tomas Varga.
Edzői értékelés
Krisztian Mihajlov:
 – Nagyot küzdöttek a lányok, és természetesen gratulálok a csapatnak a győzelemhez. Az első két szettben nagyon jól játszott a Nyíregyháza, mi pedig nagyon nehezen szerveztük meg a játékunkat. A győzelmünknek a kulcsa az volt, hogy sikerült megtalálnunk a mai napon legjobban működő összeállításunkat és amikor ez megvolt, elkezdtünk jól játszani. Örülök, hogy továbbra is veretlenek vagyunk hazai pályán ebben az évben.
Tomas Varga:
 – Nagyon közel voltunk a bravúrhoz, viszont nehéz két mérkőzést játszani egy héten és talán ez az ami a 3. szettben több hibához is vezetett. Így az ellenfél játéka megugrott és minden pontért meg kellett küzdenünk. Ebben a szettben elment a nyitásfogadásunk ezáltal nem tudtunk olyan hatékonyan támadni. Próbáltunk végig nagyon koncentrálni, de a tie break sokszor a szerencséről is szól, és ma az ellenfelünknek egy picivel több volt. Örülök, hogy a játékosaim még a nehéz szituáció után is küzdöttek és harcoltak. A szezonnak nincs vége, de van miért harcolni attól függetlenül, hogy a 3. hely elérése az alapszakaszban már nem reális.

Fotó: Facebook

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Felül kell vizsgálni a nádgazdálkodást

Az OVF tájékoztatása szerint a Balatont kezelő Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság költségvetésében a korábbi évekhez hasonlóan, bruttó 3 millió forintot tudtak elkülöníteni nádaratásra, amit pályázat útján vállalkozókkal

tovább olvasom »

Szólj hozzá!